Cum s-a desfasurat interviul Emirates de la Brasov

20 ianuarie 2020

 

Sambata a avut loc, la Brasov, prima recrutare Emirates a acestei luni, in tara noastra. Randa a fost recrutoarea care s-a ocupat de ziua interviului. Iata, mai jos, cum s-a desfasurat si care au fost probele recrutarii.

Ziua a inceput devreme, la ora 09.00, cu inregistrarea participantilor pe platforma Emirates. Toti cei 60 de candidati prezenti s-au inscris cu nume, prenume, adresa de email si numar de telefon si au primit un numar, apoi au predat CV+ poze si au discutat cateva secunde cu recrutoarea.

Nu s-au facut eliminari si s-a trecut direct la prima proba de grup, in care candidatii au fost grupati cate 3-4 si au avut de rezolvat o situatie care poate sa apara atunci cand zbori ca stewardesa. Dupa ce au discutat in grup si au raspuns la o serie de intrebari, s-au facut eliminari si jumatate dintre cei prezenti au plecat acasa. Interviul a continuat cu proba de reach test, unde cei prezenti au fost masurati si verificati.

Urmatoarea proba a fost tot una de grup, in care cei 30 au fost impartiti in 2 grupuri mari si au rezolvat o situatie de la bordul avionului. S-au facut eliminari si doar 15 persoane au ramas pentru probele finale, online.

Cei 15 candidati au sustinut deja testul de engleza online si testul psihometric in maxim 24 de ore de la terminarea interviului. Urmeaza apoi interviul final, online, cu recrutorii din Dubai.

Felicitari tuturor candidatilor dar mai ales cursantilor nostri, care au ajuns pana la final la aceasta recrutare! Zboruri line!

2 Comentarii

  • Reply Ioana 23 ianuarie 2020 at 10:07 pm

    Buna! Aveti un procent pentru personale care trec interviul final?

    • Reply Cristina Toader 27 ianuarie 2020 at 10:12 am

      La Emirates, cam 30% dintre cei care ajung la FI iau si jobul

    Comenteaza