Cum s-a desfasurat interviul Emirates de la Brasov

19 aprilie 2019

 

Ieri, 18 aprilie, a avut loc o noua recrutare Emirates in tara noastra, de data aceasta la Brasov. Randa, din Egipt, a fost recrutoarea care s-a ocupat de intreaga zi de interviu. Iata, mai jos, cum s-a desfasurat ziua interviului Emirates si care au fost probele.

Randa – a inceput interviul cu prezentarea companiei, care a durat neasteptat de mult (aproape 2 ore), astfel incat proba de CV drop nu s-a mai tinut asa cum o stim. Toti candidatii au predat CV-urile si fotografiile insa nu au fost intrebati nimic ci doar au primit numere. Nu s-a facut nicio eliminare si toti cei 71 de candidati au primit sansa de a merge la prima proba de grup.

Astfel, a urmat prima proba de grup, cu cei 71 de candidati. Au fost impartiti in 2 grupe mari apoi in grupe mici, de 4 persoane, si fiecare grup a primit o imagine din avion cu o serie de intrebari pe spate, la care a fost nevoie sa discute intre ei si sa raspunda. Doar 35 de persoane au trecut mai departe, astfel ca pentru ultima proba de grup au ramas in cursa destul de multi candidati.

Proba mare de grup i-a impartit din nou pe candidati in grupuri mai mici, acolo unde recrutoarea din Egipt a urmarit nu doar munca in echipa ci si capacitatile de comunicare si empatie dar si argumentarea deciziilor. Candidatii au avut de rezolvat o situatie reala, din avion. Jumatate dintre candidati au fost eliminati si astfel, 18 persoane (16 fete si 2 baieti) au trecut de probele fata in fata si s-au inscris pentru probele online.

Etapele online vor fi sustinute astfel: testul de engleza si cel psihometric in urmatoarele 24 de ore iar pe 25 si 28 aprilie, interviurile finale, online.

Felicitari tuturor candidatilor dar mai ales cursantilor nostri care au ajuns pana in ultima etapa a recrutarii!

18 mai – Daca vrei sa te pregatesti pentru interviurile Wizz Air, te asteptam pe 18 mai 2019 la cursul de pregatire intensiv, de o zi, pentru interviul Wizz Air:   https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-pregatire-wizz-air/

18-19 mai – Curs de pregatire English for Cabin Crew Interview. Cursul English for Cabin Crew Interview se adreseaza tinerilor (femei si barbati), cu varsta minima 18 ani, care isi doresc o cariera in aviatie. Nivelul cerut de limba engleza pentru cursul nostru este de nivel incepator-mediu. Daca ai probleme in a te exprima, daca intelegi limba engleza dar iti e teama sa vorbesti sau ai probleme cu pronuntia, Cursul English for Cabin Crew Interview este solutia ideala pentru tine: https://www.cumajungistewardesa.ro/18-19-mai-curs-english-for-cabin-crew-interview/

13-14 iulie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri aici:  https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza