Cum s-a desfasurat interviul Emirates de la Bucuresti

3 octombrie 2019

 

Ieri a avut loc o noua recrutare Emirates in tara noastra, la Bucuresti. Boyu a fost recrutoarea care s-a ocupat de intreaga zi de interviu din capitala. Iata, mai jos, cum s-a desfasurat ziua interviului Emirates si care au fost probele.

Boyu – una dintre cele mai stricte recrutoare Emirates, a inceput interviul cu proba de preluare a CV-urilor si a pozelor. Toti candidatii au primit numere de ordine si au predat actele cerute si au primit cateva intrebari din CV (despre locul de munca, lucruri care le plac, etc.). Toti cei aproximativ 125 de candidati prezenti la interviu au predat actele si au asteptat listele cu eliminari.

Doar aproximativ 40 de persoane au trecut de prima eliminare si au continuat catre prima proba de grup. Prima proba de grup i-a impartit pe candidati in grupuri de 2-3 persoane. Fiecare grup a primit un cartonas cu o situatie din avion, pe spatele caruia se aflau o serie de intrebari despre imagine si viata de stewardesa. Dupa eliminari au mai ramas aproximativ 28 de persoane.

A urmat a doua proba de grup cu candidatii ramasi in cursa. Acestia au fost impartiti in grupuri mai mici si au avut de rezolvat o situatie reala de customer service care apare in avion. Mai exact, o singura felie de tort ramasa, si 6 pasageri care doreau sa incerce prajitura. Recrutoarea a punctat munca in echipa, creativitatea, exprimarea solutiilor si interactiunea din grup dar si incadrarea in timp si modalitatile de adresare. Inca 10 persoane au fost eliminate, astfel ca 18 persoane au reusit sa o convinga ca merita sa mearga mai departe.

Testele de engleza si cel psihometric au fost programate in urmatoarele 24 de ore dupa interviu, iar interviurile finale se vor sustine pe 8 si 9 octombrie,online.

Felicitari tuturor candidatilor dar mai ales cursantilor nostri care au ajuns pana in ultima etapa a recrutarii! Daca vrei sa te pregatim pentru interviul urmator (19 si 22 noiembrie la Brasov si Sibiu), vino si tu la cursurile noastre:

16-17 Noiembrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri aici:  https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza