Cum s-a desfasurat interviul Emirates de la Bucuresti

7 noiembrie 2022

Sambata, 5 noiembrie, a fost zi plina de emotii la Hotel Sheraton din capitala. Recrutoarea Emirates a sosit la Bucuresti in cautare de viitori insotitori de bord. Astfel, 67 de persoane s-au inghesuit pentru o sansa sa imbrace faimoasa uniforma a companiei din Dubai.

Ziua a inceput devreme, la ora 09.00, cu prezentarea companiei si a beneficiilor oferite insotitorilor de bord. Apoi, prima proba a fost de prezentare personala in fata colegilor si de grup/proba creativa.

Astfel, candidatii au fost impartiti in grupuri de cate 4 persoane si au primit cate un cartonas cu o situatie de la bordul avionului. Pe spatele cartonasului existau 4 intrebari la care candidatii trebuiau sa raspunda. Mai mult de jumatate dintre candidati au fost eliminati dupa aceasta proba, posibil si din cauza tinutelor necorespunzatoare pe care le-au ales pentru interviu.

Urmatoarea etapa a fost proba de reach-test, la care inca 3 persoane au fost eliminate din cauza inaltimii (sub 160cm). Restul candidatilor au fost impartiti in 2 grupuri si au avut de solutionat o problema de la bordul avioanelor. Au fost analizati si inca 17 persoane au fost eliminate.

10 candidati norocosi au intrat apoi la testul de engleza online, test de nivel basic/mediu, care a continut 30 de intrebari grila. Inca o persoana a fost eliminata iar restul candidatilor au sustinut interviurile finale chiar in acea seara, cu recrutoarea. Fiecare candidat a primit 3 intrebari despre situatii de la job.

Raspunsurile vor veni in decurs de 2 saptamani, telefonic sau pe email. Felicitari tuturor participantilor si tinem pumnii finalistilor!

Daca vrei sa te pregatesti pentru urmatorul interviu Emirates, vino la singurul curs de pregatire sustinut de 2 foste stewardese Emirates – Cristina Toader si Ana Maria Tutoveanu:

10-11 decembrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri aici:  https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza