Cum s-a desfasurat interviul Emirates de la Bucuresti

26 iunie 2023

Vineri, 23 iunie, a avut loc, la Hotel Sheraton din capitala, o recrutare Emirates de tip Assessment Day. Dupa aproape 9 luni de pauza, compania din Dubai a revenit in Romania in cautare de stewardese si a chemat la interviu aproape 100 de candidati eligibili pentru jobul de insotitor de bord.

Participantii au fost impartiti in 2 grupe mari si invitati la recrutare o parte de la ora 9.00, o parte de la ora 14.00. Recrutoarea, o romanca pe nume Andreea, s-a ocupat de cativa candidati de la ora 14.00, printre care si cursanti de-ai nostri.

Probele s-au desfasurat conform interviului standard al companiei, cu mentiunea ca prima proba, cea de prezentare personala, a lipsit, fiind o recrutare pe baza de invitatie selectia initiala fiind deja facuta. A urmat apoi proba de creativitate de grup, cu cartonasele cu imagini, proba de grooming check, verificare tatuaje si masurare si proba de grup principala, cu situatia de lucru in echipa. Dupa fiecare proba s-au facut eliminari. Ziua s-a incheiat pentru cei ramasi cu testul de engleza online si interviul final, tot online, in aceeasi seara, cu diferiti recrutori din Dubai.

La inceput au fost aproximativ 100 de persoane (totalul ambelor intervale) iar la interviul final au ajuns aproximativ 30 de candidati, din ambele grupe. Finalistii au fost anuntati, dupa interviu, ca vor primi raspuns in maxim 2 saptamani, dar unii dintre ei au inceput deja sa primeasca raspunsuri pozitive, chiar a doua zi.

Felicitari tuturor!

Daca vrei sa te inscrii la urmatoarele interviuri Emirates, aplica pe site-ul companiei: https://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/

Daca vrei sa te pregatesti si tu pentru interviul Emirates, la singurul curs din Romania sustinut de 2 foste stewardese Emirates, vino la urmatorul nostru curs:

15-16 Iulie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

cristina-toader-cum-ajungi-stewardesa-2

Nu sunt comentarii

Comenteaza