Cum s-a desfasurat interviul Emirates de la Bucuresti si care au fost probele recrutarii

8 iulie 2022

Miercuri, 6 iulie, a fost o zi de foc la Hotel Sheraton din capitala. Asta pentru ca Emirates a revenit in tara noastra pentru a sustine un interviu Open Day, primul de acest gen, dupa pandemie. Valeria, recrutoarea din Ucraina prezenta in tara noastra, a avut o zi dificila, fiind nevoita sa aleaga dintre cei 75 de candidati prezenti la interviul din Bucuresti.

Toti candidatii au fost invitati sa se inscrie pe site si au primit un numar cu care au participat la interviu. A urmat prima proba: reach test & tatuaje. 7 dintre cei prezenti au fost eliminati. Urmatoarea proba a fost o proba de prezentare personala, in fata recrutoarei si a colegilor. Nu s-au facut eliminari.

Proba de grup a impartit candidatii in grupe de cate 11 persoane si toti au avut de rezolvat acelasi exercitiu de grup. Toti candidatii au vorbit si au discutat apoi au urmat eliminari. Mai mult de jumatate au plecat acasa.

Urmatoarea proba a fost testul online de engleza, pe care fiecare candidat l-a rezolvat pe propriul telefon. 5 candidati au fost eliminati si de aceasta data si 20 de persoane au ramas pentru a se programa la interviul final, online, a doua zi. Ieri, online, au avut loc interviurile finale, cu un alt recrutor, din Dubai.

Astazi se desfasoara o noua recrutare Emirates, la Timisoara! Succes tuturor! Si nu uita, daca vrei sa te pregatesti la singurul curs unde 2 stewardese Emirates se ocupa de trainingul tau – Cristina Toader si Ana Maria Tutoveanu, te asteptam pe 16-17 la cursul nostru de pregatire:

16-17 Iulie 2022 – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

2 Comentarii

 • Reply Andreea Madalina 10 iulie 2022 at 11:34 am

  Sunt atat de stricti in privirea inaltimii? Eu am 1,57 dar ating 212cm cu usurinta pe varfuri.
  Ma tenteaza sa incerc, dar as vrea sa stiu si ce companii nu au limita de inaltime minimum 1.60 cm.
  Multumesc! 😊

  • Reply Cristina Toader 11 iulie 2022 at 11:27 am

   Da, sunt f stricti. Si pt 1 cm pici interviul. Qatar este una dintre companiile care nu cere limita de inaltime.

  Comenteaza