Cum s-a desfasurat interviul Emirates de la Cluj

21 august 2018

 

Ieri a avut loc interviul Emirates de la Cluj, unde compania cu baza in Dubai a venit in cautare de insotitori de bord. Mai jos va prezentam detaliile si probele recrutarii Emirates.

Ora 08.00 – Prezentarea companiei

Toti cei prezenti au participat la prezentarea companiei Emirates si a vietii din Dubai, facuta de recrutori.

Ora 09.30 – CV Drop

Fiecare dintre cei 115 candidati prezenti in ziua interviului a predat CV + fotografie si a primit o intrebare pe baza CV-ului/experientei profesionale sau despre compania Emirates. Doar 55 de persoane au reusit sa treaca de predarea actelor, doar jumate mergand mai departe catre proba de grup.

Ora 12.00 – Exercitiu de grup creativ

Prima proba de grup a inceput la ora 12.00, atunci cand candidatii au fost impartiti in 2 grupe mari. Fiecare grupa mare a intrat pe rand la interviu, inauntru fiind separati din nou, de data aceasta in grupuri mici, de 2-3 persoane. Fiecare grup a primit cate o meserie (grupul trebuia sa stabileasca care sunt calitatile necesare pentru acea meserie) si cate un cartonas cu un obiect, care trebuia corelat apoi cu meseria. Inca 20 de persoane au fost eliminate dupa ce fiecare candidat a trebuit sa vorbeasca si sa spuna ce a decis grupul din care facea parte, iar 35 de persoane au continuat interviul mai departe.

Ora 13.30 – Exercitiu de grup + reach test

Candidatii au fost verificati la capitolul inaltime, grooming si tatuaje apoi s-a trecut rapid la urmatoarea proba de grup. A doua proba de grup i-a impartit pe cei 35 de candidati in 3 grupe. Fiecare grupa a fost verificata la capitolul grooming si apoi a primit subiectul exercitiului de grup – Lucrezi pe un vas de croaziera si desi ai toate rezervarile facute, din cauza unei erori de sistem sunt persoane care nu mai au camere disponibile – Grupul a avut o perioada de gandire si rezolvare iar mai apoi a primit intrebari suplimentare de la recrutoare, astfel incat aceasta sa isi dea seama despre modul de gandire, creativitatea si fluenta in limba engleza dar si disponibilitate si aptitudini de customer care.

Ora 16.00 – Finalizare documente + detalii probe online

Doar 21 de persoane au trecut de ultima proba de grup si au fost invitate sa completeze documentele finale. Tot acum au primit detaliile pentru sustinerea ultimelor probe de interviu, de aceasta data online: testul de engleza, testul de personalitate si interviul final. Testul de engleza si testul de personalitate au fost sustinute individual de fiecare candidat ieri pana la miezul noptii. Interviurile finale vor fi sustinute video, online, pana joi 23 august, inclusiv.

Felicitari tuturor celor care au ajuns pana la ultima faza a recrutarii si mult succes! Joi are loc interviul Emirates la Bucuresti, unde va vom tine la curent cu desfasurarea probelor!

Zboruri line!

Daca vrei sa te pregatesti pentru urmatoarele interviuri de angajare ca stewardesa, vino si tu la urmatorul Curs de Pregatire Cum Ajungi Stewardesa, cu Cristina Toader – fosta stewardesa Emirates si Wizz Air, pe 15-16 Septembrie. Detalii aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/15-16-septembrie-curs-de-pregatire-pentru-interviul-la-o-companie-aeriana/

2 Comentarii

  • Reply Alin Divile 1 septembrie 2018 at 6:51 pm

    Daca am 4 alunite micute pe fata , cam de un bob de mazare, ma recruteaza? Mai am si pe corp dar nu sunt la vedere.

    • Reply Cristina Toader 3 septembrie 2018 at 11:39 am

      Sigur, nu e o problema.

    Comenteaza