Cum s-a desfasurat interviul Emirates de la Constanta

27 ianuarie 2019
emirates crew

 

Duminica, 27 ianuarie, a avut loc prima recrutare Emirates din tara noastra pe 2019. Probele au fost schimbate si intreg procesul de recrutare a fost diferit de ceea ce ne obisnuise compania cu baza in Dubai. Mai jos va prezentam detaliile probelor interviului si cum s-a desfasurat ziua.

Prezentarea companiei si inregistrare

La ora 08.00, la Hotel Sulina, si-au facut aparitia 64 de candidati, pregatiti pentru o zi de foc. Recrutoarea – Katherine – s-a ocupat de interviul din Constanta, dar doar dupa ce fiecare candidat a fost rugat sa se inregistreze si sa primeasca un numar de ordine, cu care s-a prezentat mai apoi la CV drop.

Cv Drop

La ora 09.00, toti cei 64 de candidati au predat actele (CV+poze) si au primit cate o intrebare despre jobul actual, de ce aleg Emirates sau de ce vor sa devina insotitori de bord. Toti cei prezenti au trecut mai departe, catre prima proba de grup.

Proba creativa/de grup

La ora 11.30, toti cei 64 de candidati au fost impartiti in 2 grupuri mari, care au intrat pe rand in sala. In sala de interviu, persoanele au fost grupate 2 cate 2 si au primit cate o fotografie din avion (o stewardesa zambind, un pasager la laptop, etc.), alaturi de o serie de intrebari despre acea imagine (responsabilitati insotitor de bord, descrierea imaginii, etc.). Grupurile de 2 persoane au avut la dispozitie un anumit timp de gandire si apoi au prezentat raspunsurile, amandoi, in fata colegilor si a recrutoarei. Doar 18 persoane au trecut de aceasta proba.

Proba de grup & Reach Test

La ora 13.00, Katherine deja ajunsese la proba de grup si la cea in care se verifica groomingul. Cei 18 candidati au fost impartiti din nou in 2 grupe si, rand pe rand, au intrat in sala. Acolo au fost verificati la capitolul inaltime, grooming, etc. apoi au avut de rezolvat o situatie de grup, cu proba de role-play. Situatiile de grup au fost alese ca fiind situatii reale din avion, la care candidatii trebuiau sa reactioneze ca si cand ar fi deja insotitori de bord. Doar 6 candidati au rezolvat corect aceasta proba si au ajuns, mai departe, la interviurile online.

Interviurile online

La ora 15.00, cei 6 candidati ramasi in cursa au fost anuntati ca fiind finalisti. Au urmat apoi programarile pentru testul de engleza, testul psihologic si interviul final, toate online. S-au completat o serie de acte si cu totii au parasit hotelul cu speranta ca sunt castigatori si vor trece cu succes si peste ultimele probe ale recrutarii. Testele de engleza si psihologic trebuie rezolvate online pana luni, 28 ianuarie, dupa-amiaza, iar interviurile online vor avea loc joi, pe 31 ianuarie.

Felicitari tuturor si tinem pumnii celor care participa maine la interviul Emirates de la Bucuresti!

Zboruri line!

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza