Cum s-a desfasurat interviul Emirates de la Craiova

27 ianuarie 2020

 

Joi a avut loc, la Craiova, o noua recrutare Emirates in tara noastra. Randa a fost din nou recrutoarea care s-a ocupat de ziua interviului. Iata, mai jos, cum s-a desfasurat si care au fost probele recrutarii.

Ziua a inceput devreme, la ora 09.00, cu o prezentare a companiei si inregistrarea participantilor pe platforma Emirates. 25 de candidati prezenti s-au inscris cu nume, prenume, adresa de email si numar de telefon si au primit un numar, apoi au predat CV+ poze si au discutat cateva secunde cu recrutoarea.

Nu s-au facut eliminari si s-a trecut direct la prima proba de grup, in care candidatii au fost grupati in 7 grupuri mici si au avut de rezolvat o situatie care poate sa apara atunci cand zbori ca stewardesa. Dupa ce au discutat in grup si au raspuns la o serie de intrebari, s-au facut eliminari si 11 dintre cei prezenti au plecat acasa. Interviul a continuat apoi cu o scurta proba de prezentare a colegului si cu proba de reach test, unde cei prezenti au fost masurati si verificati.

Urmatoarea proba a fost tot una de grup, in care cei 14 candidati au avut de rezolvat o situatie de customer service de la bordul avionului. S-au facut eliminari si doar 7 persoane au ramas pentru probele finale, online.

Cei 7 candidati au sustinut deja testul de engleza online si testul psihometric in maxim 24 de ore de la terminarea interviului. Urmeaza acum interviul final, online, cu recrutorii din Dubai, unde candidatii sunt programati pe 6, 9 si 10 februarie.

Felicitari tuturor candidatilor dar mai ales cursantilor nostri, care au ajuns pana la final la aceasta recrutare! Zboruri line!

Nu sunt comentarii

Comenteaza