Cum s-a desfasurat interviul Emirates de la Sibiu

25 noiembrie 2019

 

Vineri a avut loc o noua recrutare Emirates in tara noastra, de data aceasta la Sibiu. Raluca (din Romania) a fost recrutoarea care s-a ocupat de intreaga zi de interviu. Iata, mai jos, cum s-a desfasurat ziua interviului Emirates si care au fost probele.

Raluca a inceput interviul cu prezentarea companiei si inscrierea participantilor pe platforma Emirates, pentru a primi numere de ordine. Ziua a inceput apoi cu prima proba, cea de preluare a CV-urilor si a pozelor. Toti candidatii au predat actele cerute, si au primit 1-2 intrebari despre ei. Aproximativ 80 de persoane s-au prezentat la interviu si mai mult de jumatate au fost eliminati dupa CV Drop.

Prima proba de grup i-a impartit in grupuri mici pe toti cei prezenti si acestia au sustinut, pe rand proba cu cartonasele cu imagini, discutand care sunt responsabilitatile, calitatile si detaliile jobului de stewardesa (proba standard Emirates). Dupa eliminari a urmat proba mare de grup, cu candidatii ramasi in cursa. Acestia au fost impartiti in 2 grupuri mari si au avut de rezolvat o situatie reala de customer service care apare in avion (10-15 min de discutie de grup). Recrutoarea a punctat munca in echipa, creativitatea, exprimarea solutiilor si interactiunea din grup dar si incadrarea in timp si modalitatile de adresare.

Astfel, 18 candidati (2 baieti si 16 fete) au reusit sa o convinga ca merita sa mearga mai departe.

Testele de engleza si cel psihometric au fost programate in urmatoarele 24 de ore dupa interviu, iar interviurile finale se vor sustine pe 3 si 4 decembrie, online.

Felicitari tuturor candidatilor dar mai ales cursantilor nostri care au ajuns pana in ultima etapa a recrutarii! Daca vrei sa te pregatim pentru interviurile urmatoare Emirates, vino si tu la cursurile noastre:

7-8 Decembrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri aici:  https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

2 Comentarii

  • Reply Xxx 25 noiembrie 2019 at 8:43 pm

    De unde se stiu aceste detalii?

    • Reply Cristina Toader 25 noiembrie 2019 at 9:45 pm

      De la cursantii nostri care au ajuns la interviurile finale!

    Comenteaza