Cum s-a desfasurat interviul Emirates de la Sibiu

19 august 2019

 

Sambata a avut loc o noua recrutare Emirates in tara noastra, de data aceasta la Sibiu. Tot Lara, ca si la Constanta, a fost recrutoarea care s-a ocupat de intreaga zi de interviu. Iata, mai jos, cum s-a desfasurat ziua interviului Emirates si care au fost probele.

Lara – a inceput interviul cu prezentarea companiei si a continuat cu preluarea CV-urilor si a pozelor. Toti candidatii au primit numere de ordine si intrebari si au predat actele cerute. Doar 26 de persoane au participat la recrutare si, din fericire, nimeni nu a fost eliminat la prima proba.

Prima proba de grup i-a impartit pe toti candidatii in grupuri de 2-3 persoane. Fiecare grup a primit un cartonas cu o situatie din avion, pe spatele caruia se aflau o serie de intrebari despre imagine si viata de stewardesa.

Doar 11 persoane au trecut de prima proba de grup si au continuat cursa spre jobul de stewardesa Emirates, cu proba de reach test. 3 persoane au fost eliminate din nou.

Lara a continuat interviul cu proba de lucru in echipa, cu cei 8 candidati ramasi in cursa. Astfel, acestia au avut de rezolvat o situatie reala de customer service care apare in avion. Recrutoarea a punctat munca in echipa, creativitatea, exprimarea solutiilor si interactiunea din grup dar si incadrarea in timp si modalitatile de adresare. Doar 5 persoane au reusit sa o convinga ca merita sa mearga mai departe.

Testele de engleza si cel psihometric au fost programate in urmatoarele 24 de ore dupa interviu iar interviurile finale se vor sustine marti.

Felicitari tuturor candidatilor dar mai ales cursantilor nostri care au ajuns pana in ultima etapa a recrutarii! Daca vrei sa te pregatim pentru interviu, vino si tu la cursurile noastre:

21-22 septembrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

31 august – 1 septembrie – Curs de pregatire English for Cabin Crew Interview. Cursul English for Cabin Crew Interview se adreseaza tinerilor (femei si barbati), cu varsta minima 18 ani, care isi doresc o cariera in aviatie. Nivelul cerut de limba engleza pentru cursul nostru este de nivel incepator-mediu. Daca ai probleme in a te exprima, daca intelegi limba engleza dar iti e teama sa vorbesti sau ai probleme cu pronuntia, Cursul English for Cabin Crew Interview este solutia ideala pentru tine: https://www.cumajungistewardesa.ro/31-august-1-septembrie-curs-english-for-cabin-crew-interview/

2 Comentarii

 • Reply Sosa Catalin 28 august 2019 at 5:53 pm

  Buna!

  Cristina, ai idee daca printre cei selectati pentru interviul final a fost vreun baiat?
  Si inca o intreabare care poate pare stupida: legat de grooming-ul pentru barbati nu am gasit nicio informatie, tu cum recomanzi sa ne prezentam la un interviu pentru o companie din orient?

  P.S. defapt mai am o intrebare: dupa cursul 21-22 sept. va mai urma unul anul acesta?

  Multumesc din suflet si o seara minunata!

  • Reply Cristina Toader 29 august 2019 at 11:41 am

   Buna Catalin – da, a fost si un baiat ramas printre finalisti. Cand spui grooming, la ce te referi? Daca la barba, trebuie sa fie proaspat rasa. Cursuri mai avem la mijlocul lunii noiembrie 🙂

  Comenteaza