Cum s-a desfasurat interviul Emirates de la Timisoara

25 iunie 2019

 

Ieri a avut loc o noua recrutare Emirates in tara noastra, de data aceasta la Timisoara. Denise, din Africa de Sud, a fost recrutoarea care s-a ocupat de intreaga zi de interviu. Iata, mai jos, cum s-a desfasurat ziua interviului Emirates si care au fost probele.

Denise – a inceput interviul cu preluarea CV-urilor si a pozelor. Toti candidatii au primit aceeasi intrebare, daca stiu conditiile eliminatorii ale interviului. A continuat apoi cu prezentarea companiei si toti cei 57 de candidati prezenti la interviu au trecut de proba de predare a actelor, mai departe, spre prima proba de grup.

Astfel, a urmat prima proba de grup, cu toti cei 57 de candidati. Au fost impartiti in 2 grupe mari, apoi in grupe mai mici, de 3-4 persoane, si fiecare grup a primit o imagine din avion cu o serie de intrebari, la care a fost nevoie sa discute intre ei si sa raspunda. 25 persoane au trecut mai departe, astfel ca pentru ultima proba de grup au ramas in cursa destul de multi candidati.

Urmatorul pas a fost ca cei 25 de candidati sa fie masurati (reach test) ca ating 212 cm cu mana pe varfuri, si ca au inaltimea de cel putin 160 cm, asa cum cere compania. De asemenea, au fost verificati la capitolul grooming, tatuaje, semne, etc. Inca o persoana a fost eliminata.

Proba mare de grup i-a pus in dificultate pe candidati, acestia fiind din nou impartiti in 2 grupe (12/12). Candidatii au avut de rezolvat o situatie reala, din avion si de refuzat o serie de pasageri. Proba a fost dificila, astfel ca doar jumatate dintre candidati au trecut mai departe (12 persoane).

Etapele online vor fi sustinute astfel: testul de engleza si cel psihometric in urmatoarele zile iar cei care trec de acestea, vor sustine interviurile finale, tot online, pe 30 iunie.

Felicitari tuturor candidatilor dar mai ales cursantilor nostri care au ajuns pana in ultima etapa a recrutarii!

Daca vrei sa te pregatesti pentru urmatorele interviuri de angajare (Emirates revine si in luna iulie in tara noastra si angajeaza stewardese la Bucuresti (18 iulie) si la Iasi (30 iulie), te asteptam la cursul nostru de pregatire, tinut de 2 stewardese Emirates:

13-14 iulie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/13-14-iulie-curs-de-pregatire-intensiv-pentru-interviul-la-o-companie-aeriana/

Nu sunt comentarii

Comenteaza