Cum s-a desfasurat interviul Etihad Airways de la Bucuresti

4 februarie 2022

 

Ieri a avut loc, la Bucuresti, interviul Etihad Airways. La Hotel Sheraton din capitala, aproximativ 70 de persoane s-au prezentat la recrutarea organizata de compania din Abu Dhabi. Toti participantii primisera invitatia de participare si au trecut prin probe de foc cu cele 2 recrutoare prezente in tara noastra.

Probele au fost standard, aproape la fel ca inainte de pandemie: Reach Test + descriere o fotografie (bani, travel, social media), proba de grup (o situatie limita in care trebuia sa alegi pe cine salvezi dintr-o lista de persoane), prezentarea companiei si interviul final. Fiecare proba a avut eliminari iar la finalul zilei au ramas aproape jumatate dintre cei prezenti la recrutare. Acestia au sustinut astazi interviurile finale cu recrutorii(inclusiv o recrutoare din Romania) iar raspunsurile vor veni in aproximativ 2 saptamani. Interviurile finale au fost standard, cu multe intrebari legate de CV si experienta individuala.

Felicitari tuturor si asteptam vesti bune de la cursantii si cititorii nostri!

Zboruri line!

12-13 Martie 2022 – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti (include pregatire pentru Emirates). Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, Lauda Air, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza