Cum s-a desfasurat interviul Etihad de la Bucuresti

21 decembrie 2022
alice stewardesa etihad

Luni a avut loc un nou interviu Etihad Airways la Bucuresti. Recrutarea a fost doar pe baza de invitatie, astfel ca doar 90 de persoane au participat la interviu. Hamadi si Daniela, cei 2 recrutori prezenti la Bucuresti, au pastrat aceeasi structura de interviu ca si ultimele dati. Interviul a inceput la ora 08.00 cu prezentarea companiei aeriene. Dupa aceea, fiecare candidat a predat actele si a fost masurat/reach test.

Imediat dupa a urmat prima proba individuala, cand candidatii au extras cate un bilet cu un cuvant pe el, despre care trebuiau sa vorbeasca timp de 1 minut. S-au facut eliminari si doar 30 de persoane au mers mai departe.

Testul de engleza scris a urmat probelor dar nu a ridicat mari probleme candidatilor, astfel ca nimeni nu a fost eliminat. Proba de grup insa (o situatie de urgenta), a eliminat 5 candidati iar la finalul zilei doar 25 de persoane au ramas pentru a sustine discutia finala cu recrutorii. Interviurile finale au avut loc in acea seara cat si a doua zi, toti candidatii fiind programati pentru discutia de final de la Hotel Intercontinental.

Raspunsurile vor sosi in maximum 2 saptamani.

Felicitari tuturor si zboruri line!

21-22 Ianuarie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri aici:  https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza