Cum s-a desfasurat interviul Etihad de la Bucuresti

7 martie 2022

 

Vineri, 4 martie, a avut loc la Bucuresti un nou interviu Etihad Airways. Compania cu sediul in Abu Dhabi a revenit in capitala pentru a angaja insotitori de bord. Cei care au aplicat anterior pe site au primit invitatia de participare la interviul de la Hotel Sheraton.

Ziua a inceput devreme pentru cei 25 de candidati invitati la interviu. Cei 2 recrutori prezenti – Daniela si Hamadi, au organizat intreaga zi si au ales 13 persoane care au sustinut in aceeasi zi interviul final. Probele prin care au trecut candidatii au fost: CV drop (predare CV) + grooming (masurare candidati – minim 165 cm – o regula nou introdusa, detalii tatuaje, etc) + extragere cartonas cuvant. Dupa aceasta selectie a urmat prezentarea companiei si proba de grup care a impartit cele 16 persoane ramase in 2 grupuri mari. Acestia au avut de rezolvat o situatie limita intr-un timp scurt. Inca 3 eliminari s-au facut iar toti cei 13 participanti ramasi in cursa au sustinut discutia finala cu recrutorii pana seara tarziu. Fiecare interviu a durat aproximativ 30min/candidat.

Raspunsurile urmeaza sa vina in aproximativ 2 saptamani. Testele de engleza vor fi sustinute online. Felicitari tuturor participantilor!

Succes!

12-13 Martie 2022 – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

 

 

Nu sunt comentarii

Comenteaza