Cum s-a desfasurat interviul Flynas de la Bucuresti

25 noiembrie 2019

 

Sambata, 23 noiembrie, a avut loc o noua recrutare Flynas in Romania. Reprezentantii Meccti au fost cei care s-au ocupat de cei 23 de candidati prezenti la interviu, un numar foarte mic de candidati pentru o companie din Orient. Unul dintre motive poate fi si faptul ca Flynas are baza intr-una dintre cele mai stricte tari din lume: Arabia Saudita.

Cele 2 recrutoare Meccti – Noemi si Katerina s-au ocupat de intreaga zi de interviu. Probele prin care au trecut candidatele prezente in sala au fost: prezentarea companiei (cu intrebari), proba scrisa de limba engleza, proba de grup, parte de grooming (verificare tatuaje, semne din nastere, reach test, machiaj/tinuta/postura) si interviu final.

Discutiile de la interviul final au avut loc pe baza CV-ului si a experientei relevante. Raspunsurile nu au fost date pe loc, ci vor veni in cateva saptamani. Nu s-au facut deloc eliminari, toate candidatele prezente la interviu avand sansa sa treaca prin toate probele interviului.

Felicitari tuturor!

Flynas este o companie din Arabia Saudita, care opereaza pe aeronave de tipul A319 si A320. Salariul oferit insotitorilor de bord ajunge pana la 2100 euro iar cazarea si transportul sunt asigurate gratuit de companie.

7-8 Decembrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri aici:  http://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

 

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza