Cum s-a desfasurat interviul Gulf Air de la Bucuresti

14 februarie 2020

 

Sambata trecuta a avut loc o noua recrutare Meccti in Romania, de data aceasta pentru cei de la Gulf Air. Interviul a fost Assessment Day, astfel ca doar cei care aplicau pe email si primeau invitatia, puteau participa. 58 de persoane s-au prezentat la interviu, candidatele fiind din Asia, Romania si Serbia si sperand ca le pot convinge pe cele 2 recrutoare din Bahrain ca au ceea ce cauta compania Gulf Air.

Interviul a avut o serie de probe eliminatorii, specifice recrutarilor companiilor din Orient. Ziua a inceput cu inregistrarea candidatilor si verificarea grooming si reach test. Dupa o atenta analiza a tatuajelor, semnelor, machiajului si posturii, doar 20 de candidate au trecut mai departe. A fost o analiza amanuntita si foarte stricta.

A urmat testul scris de limba engleza (test de nivel mediu), care a mai eliminat 2 fete de la interviu. Cele 18 persoane ramase in cursa au intrat apoi la proba de grup, timp in care au fost analizate atent calitatile demonstrate (spirit de echipa, diplomatie, empatie). Doar 13 fete au ajuns la interviul final, sustinut in aceeasi zi, fata in fata cu recrutoarele, pe baza CV-ului.

A doua zi, cele 13 finaliste au sustinut si proba de inot, in care au demonstrat ca pot inota fara dispozitive de ajutor, 50 m.

Felicitari tuturor participantilor!

21 martie – Curs de pregatire intensiv pentru interviurile Wizz Air & Ryanair, cu Cristina Toader si Ana-Maria Tutoveanu, ambele foste stewardese Wizz Air. Detalii si inscrieri aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-pregatire-wizz-air/

4-5 Aprilie 2020 – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti (include pregatire pentru Emirates). Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, Lauda Air, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza