Cum s-a desfasurat interviul Gulf Air

20 mai 2019

 

Sambata, 18 mai, a avut loc, la Hotel Novotel din capitala, o noua recrutare Gulf Air, intermediata de Meccti Romania. Mai jos va prezentam detaliile interviului si cum s-a desfasurat recrutarea sustinuta in tara noastra, la care 6 fete au fost alese sa plece in Orient.

Interviul a fost de tip Assessment Day, astfel ca doar cei ce aplicau si primeau invitatia puteau participa la interviu. Aproximativ 25 de persoane au primit invitatia de participare si s-au prezentat la Hotel Novotel din Bucuresti.

Prezentarea companiei

Dupa o scurta prezentare a companiei si a conditiilor de lucru pentru stewardese, recrutorii au trecut la prima proba: grooming.

Grooming

Prima proba propriu-zisa a interviului a fost verificarea stricta a machiajului, tinutei, tatuajelor si semnelor din nastere, stiut fiind faptul ca Gulf Air este o companie aeriana foarte stricta. Dupa aceasta proba numarul candidatelor de la interviu a scazut drastic, astfel ca toate fetele au fost atent verificate pe brate, la gat, pe ten, astfel incat sa nu existe tatuaje sau semne/cicatrici. Doar 13 persoane au trecut de proba de grooming.

Test scris de limba engleza

30 de minute a durat testul de limba engleza, si toti candidatii au trecut mai departe.

Proba de grup 

Toate cele 13 candidate au sustinut proba de grup, impartite in 2 grupuri mai mici, moment in care le-a fost evaluata implicarea, munca in echipa, dar si modalitatile de adresare, mimica si gestica. Subiectul primit pentru proba de grup a fost ca fetele sa aleaga o noua destinatie de zbor pentru companie si sa isi argumenteze alegerea. Doar 7 persoane au trecut mai departe.

Interviul final

La sfarsitul unei zile istovitoare, toate cele 7 candidate au sustinut interviul final. Toate au trecut de discutia pe baza CV-ului, insa una dintre ele a fost eliminata dupa susținerea probei de inot, in aceeasi seara. Asadar, 6 persoane au obtinut jobul de stewardesa la Gulf Air.

Plecarea va avea loc dupa definitivarea procedurilor (pasapoarte, acte, analize medicale, viza), in aproximativ 30 de zile.

Felicitari tuturor celor care au participat la aceasta recrutoare dar mai ales cursantelor noastre, care au si obtinut jobul mult visat! Zboruri line!

13-14 aprilie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/13-14-aprilie-curs-de-pregatire-intensiv-pentru-interviul-la-o-companie-aeriana/

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza