Cum s-a desfasurat interviul Primera Air de la Bucuresti

18 iulie 2018

 

Ieri, de la ora 16.00, a avut loc interviul Primera Air la Bucuresti, la Hotel Angelo. Aproape 40 de persoane au ajuns ieri la recrutare, plini de speranta pentru un job de insotitor de bord.

Interviul a inceput cu prezentarea companiei si a pachetului si cu mentiunea ca cei care vor obtine jobul vor incepe rapid trainingul de pregatire, pe 23 iulie 2018. Cele 2 recrutoare s-au ocupat ca toti cei prezenti sa afle toate detaliile necesare, mai ales ca una dintre recrutoare este romanca – Florentina.

Prima proba a fost testul de engleza scris, care a inclus atat parte de ascultare si intelegere text, grile si descriere de imagini. Nimeni nu a fost eliminat, toti cei prezenti la interviu au trecut prin toate probele si joi vor primi raspuns.

A doua proba a fost proba de grup. S-au facut 4 grupuri si cei prezenti au avut de rezolvat urmatoarea situatie: „You have 10 minutes to discuss between you and find a strategy to promote the product: • 0% fat strawberry milk • hairspray with glitter • cherry filled chocolate”. Toti membri grupului au vorbit.

A treia proba a fost interviul final, moment in care candidatii au primit intrebari generale si pe baza CVului si a experientei si au predat actele cerute pentru participarea la interviu.

Joi vor primi toti raspuns pe email. Astazi de la ora 09.00 are loc o noua zi de recrutare. Vom reveni cu detalii despre interviul de astazi imediat ce se incheie.

Succes tuturor!

Daca vrei sa te pregatesti pentru urmatoarele interviuri de angajare ca stewardesa, vino si tu la urmatorul Curs de Pregatire Cum Ajungi Stewardesa, cu Cristina Toader – fosta stewardesa Emirates si Wizz Air, pe 15-16 Septembrie. Detalii aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/15-16-septembrie-curs-de-pregatire-pentru-interviul-la-o-companie-aeriana/

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza