Cum s-a desfasurat interviul Primera Air de la Bucuresti

4 martie 2018

 

Ieri, 3 martie 2018 a avut loc, la Bucuresti, interviul Primera Air. Compania aeriana scandinava a recrutat insotitori de bord in baza unui interviu de tip Assessment Day, doar pe baza de invitatie. Aproximativ 50 de persoane au fost invitate sa participe sambata, de la ora 09.00, la Hotel Angelo din capitala. Iata mai jos cum s-a desfasurat interviul si care au fost probele:

Prezentarea companiei

45-50 de persoane au participat la Prezentarea Companiei, la inceputul zilei. Recrutorii au avut grija sa ii informeze pe toti cei prezenti la interviu despre conditiile si beneficiile oferite de Primera Air.

Test de engleza scris

45 de minute a durat testul scris de limba engleza, care a inclus teste de tip Cambridge dar si intelegere text si un mic eseu (descrierea unei imagini).

Proba de grup

Aproximativ 12-15 persoane au fost eliminate dupa testul de engleza iar restul candidatilor ramasi in cursa au intrat la proba de grup. Au fost impartiti in 4 grupuri si au avut de rezolvat, ca o echipa, urmatoarea situatie: „Please discuss and decide between you, as a group, a strategy and how to promote the product: 0% fat strawberry yoghurt, hairspray with glitter and sour cherry chocolate;”

Interviul final

28-30 de persoane au ramas sa sustina interviul final, in aceeasi zi. Astfel, la finalul zilei de sambata, toti candidatii ramasi in cursa au sustinut discutia finala cu recrutorii, au predat actele cerute si au raspuns intrebarilor puse de recrutori pe baza CV-ului si a experientelor personale. Au terminat interviul cu zambetul pe buze, cu multa incredere si nerabdare pana luni/marti cand urmeaza sa fie anuntati daca au obtinut jobul visurilor.

Pentru cei norocosi, trainingul va incepe pe 19 martie! Le uram mult succes tuturor, felicitari si asteptam vestile bune de la cursantii nostri, care se numara printre finalisti!

Zboruri line!

 

1 Comment

  • Reply cristina 8 mai 2018 at 1:11 pm

    Buna ziua,

    As dori sa stiu daca mi-ati putea spune, daca e ok si daca aplic pe site-ul lor sau at fi mai bine sa aplic pe site-ul firmei de recrutare, si daca interviewul este la fel daca stai deja in UK.
    Multumesc

  • Comenteaza