Cum s-a desfasurat interviul Qatar Airways de la Bucuresti

12 septembrie 2017

 

A fost o zi de foc ieri, la Hotel Raidsson din Bucuresti, unde a avut loc interviul Qatar Airways. 27 de persoane au ajuns pana la interviul final la compania de 5 stele, si va prezentam, mai jos, cum a decurs recrutarea Qatar si care au fost probele:

Duminica, 10 Septembrie

Intre ora 09.00 si 17.00 aproape 300 de persoane s-au prezentat la Hotel Radisson, pentru a-si depune candidatura la jobul de insotitor de bord. Doua recrutoare (India si Malaezia) au selectat aproape 90 de persoane care au fost invitate pentru Assessment Day, a doua zi. Emotii, adrenalina si multe zambete au fost prezente duminica, insa doar cativa candidati au plecat direct cu invitatia in mana, urmand ca restul sa primeasca mailul cu detaliile pentru a doua zi.

Luni, 11 Septembrie

Ziua a inceput la ora 09.00, cu testul scris de limba engleza. Acesta a continut teste de gramatica, de vocabular dar si eseu. Proba urmatoare a fost proba de reach test (in care toti candidatii au fost masurati/au fost rugati sa atinga 212cm). De asemenea, au fost intrebati despre tatuaje, operatii sau cicatrici, semne din nastere.

Dupa proba de engleza au fost eliminate 12 persoane. Dupa reach test, mult mai multi. Urmatoarea proba a fost proba de creativitate/spontaneitate, in care fiecare candidat ramas in cursa a primit cate o intrebare individuala de tipul: „What is your favorite dish?”, „Who is your idol?”, „What is your favorite movie?”, What is the last book you read?”. Probabil fiindca nu mai erau ramase multe persoane, de data aceasta nu a existat proba de grup la interviu iar cei 27 de concurenti ramasi au intrat, rand pe rand la interviul final. Interviul final a constat in intrebari pe baza CV-ului dar si in intrebari despre Qatar, situatii neprevazute, idei creative, etc.

Raspunsurile pentru cei 27 de norocosi vor veni, oficial, in 1-2 saptamani. Avem emotii pentru cursantii nostri care au demonstrat ca merita sa ajunga pana la final si sa obtina acest job! Deja incep sa se primeasca mailuri cu noi documente cerute, asa ca le tinem pumnii!

Mult succes tuturor si…Felicitari!

Daca vrei sa te pregatesti pentru urmatorul interviu Qatar Airways, te asteptam la cursul nostru de pregatire din 16-17 Septembrie, de la Bucuresti. Detalii aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/16-17-septembrie-curs-de-pregatire-pentru-interviul-la-o-companie-aeriana/.

Nu sunt comentarii

Comenteaza