Cum s-a desfasurat interviul Qatar Airways de la Cluj

4 martie 2018

 

Sambata, 3 Martie 2018, Qatar Airways a sustinut un nou interviu de angajare in Romania, la Cluj-Napoca. A fost o zi plina de emotii si adrenalina pentru cei 85-90 de candidati prezenti la Grand Hotel Italia. Doar 23 de persoane au ajuns la interviul final. Iata, mai jos, care au fost probele si cum s-a desfasurat interviul Qatar Airways:

Ora 09.00 – CV Drop

Ziua interviului a inceput la ora 09.00 fix, cu predarea CV-ului si a pozelor. Recrutoarele au invitat pe toata lumea in sala si fiecare candidat a trebuit sa lase actele (CV, poze). Agnieszka – Polonia si Faruz – Egipt au fost cele 2 recrutoare care s-au ocupat de selectia celor prezenti la interviu. Cei care au intarziat, chiar si cateva minute, nu au mai fost primiti in sala de interviu.

Ora 09.30 – Test de engleza scris

Proba de engleza scris, unde candidatii au avut de rezolvat atat exercitii de gramatica si vocabular cat si de matematica, a inceput imediat dupa CV drop. Durata de rezolvare a probei a fost de 40 de minute si nu a inclus eseu. Doar 15 persoane au fost eliminate dupa proba de engleza.

Ora 11.00 – Reach Test + intrebare individuala

Cei 70 de candidati ramasi la interviu au intrat rand pe rand la reach test si au fost verificati (inaltime, tatuaje la vedere, semne, maini, etc) apoi au primit cate o intrebare individuala la care trebuiau sa raspunda rapid: „What is you biggest weakness?”, „Why do you want to work for Qatar Airways?”, „What are your best qualities?”. Recrutoarele au fost foarte atente la semne din nastere, alunite, arsuri sau zgarieturi. Aproape 50 de persoane au fost eliminate dupa aceasta proba, unii pentru ca nu s-au descurcat cu raspunsurile, altii din cauza inaltimii sau a semnelor de pe fata si corp. Doar 22-23 de persoane au ramas in final pentru proba de grup, pe care recrutorii au decis sa o anuleze.

Ora 15.00 – Interviul final

Rand pe rand, toti cei 23 de candidati ramasi in cursa au intrat la interviul final, one-to-one cu recrutoarele, unde au primit intrebari pe baza CV-ului, intrebari despre companie si experientele personale si internationale. Din nou s-a pus accent pe orice detaliu/semn de pe maini si de pe fata iar fiecare candidat a stat in jur de 10-15 minute in sala de recrutare. Interviul s-a terminat in jurul orei 21.00 iar raspunsurile se vor primi in maxim o saptamana.

Felicitari tuturor dar mai ales cursantilor nostri care asteapta, emotionati, raspunsul pozitiv!

Zboruri line!

Daca vrei sa te pregatesti pentru interviul de angajare ca stewardesa, vino si tu la Cursul de Pregatire Cum Ajungi Stewardesa, cu Cristina Toader – fosta stewardesa Emirates si Wizz Air, pe 21-22 Aprilie. Detalii aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

7 Comentarii

 • Reply Bianca 4 martie 2018 at 7:36 pm

  Cei de la Qatar au baze si in Romania?

  • Reply Cristina Toader 5 martie 2018 at 2:49 am

   Doar la Doha!

 • Reply Andreea 5 martie 2018 at 10:10 am

  Buna ziua! Semnele unor asuru minore de pe brate pot fi considerate o bariera? Multumesc!

  • Reply Cristina Toader 5 martie 2018 at 1:27 pm

   Absolut! Mai ales la Qatar!

 • Reply Alexandra 13 martie 2018 at 6:22 pm

  Dacă am o aluniță pe gât sau un semn din natere pe picior, ca o cireasa este o problemă? Țin să menționez că nu este foarte mare.

 • Reply Alexandra 13 martie 2018 at 6:23 pm

  Dacă am o aluniță pe gât sau un semn din naștere pe picior, ca o cireașă este o problemă? Țin să menționez că nu este foarte mare.

  • Reply Cristina Toader 14 martie 2018 at 5:11 pm

   Buna, da, pentru Qatar este o problema.

  Comenteaza