Cum s-a desfasurat interviul Qatar Airways din Bucuresti

25 ianuarie 2022

 

Duminica, 23 ianuarie, a avut loc interviul Qatar Airways in Bucuresti. Compania din Doha a sustinut recrutarea cu o foarte buna organizare, doar pentru cei care au aplicat pe site inainte si au primit invitatia de participare. Mai jos va explicam care au fost probele si cum s-a desfasurat, mai nou, interviul Qatar.

Duminica a fost ziua de CV drop. Cate 20-25 de persoane au fost programate din ora in ora, incepand de la ora 08.00 pana la ora 16.00, pentru a preda actele si a-i cunoaste pe recrutorii Qatar (o recrutoare din India si una din Egipt). Candidatii au primit intrebari standard: „Why do you want to be part of Qatar Airways?”, „Do you have any customer service experience?”

Cei care au oferit raspunsurile dorite au fost invitati a doua zi la interviu, care urma sa aiba loc atat dimineata cat si dupa-amiaza. Ziua de luni a inceput cu testul scris de limba engleza. 30 de minute de exercitii, un test cu 3 parti ( prima parte a avut intrebari pe baza textului, celelalte 2 parti au cerut candidatilor sa completeze cuvantul corect din propozitii). Au urmat eliminari.

Cei ramasi in interviu au trecut la proba de Reach test + verificare tatuaje/semne + extragerea unui biletel cu o intrebare si oferirea unui raspuns scurt. Au urmat noi eliminari iar cei norocosi au avut de completat o serie de acte si au fost invitati astazi la interviul final. Interviul final are loc si la aceasta ora, candidatii fiind programati din 15 in 15 minute, de la ora 08.00 la ora 16.00. Asadar, peste 30 de persoane sustin astazi discutia finala cu recrutorii.

Raspunsurile vor veni in maximum 2 saptamani. Ii felicitam pe cursantii nostri care au sustinut astazi interviul final si pe toti cei prezenti la recrutare. Zboruri line tuturor!

12-13 Martie 2022 – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti (include pregatire pentru Emirates). Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, Lauda Air, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza