Cum s-a desfasurat interviul Qatar de la Timisoara

7 decembrie 2015
interviu-qatar

 

Sambata, 5 decembrie, au avut loc, simultan, doua interviuri importante pentru cele care isi doresc sa ajunga stewardese. La Bucuresti, interviul Emirates, de la Hotel Sheraton, iar la Timisoara, interviul Qatar. Astazi, urmeaza sa aflati cum s-a desfasurat, pas cu pas, recrutarea Open Day Qatar, de la Timisoara.

Interviul a inceput la ora 09.00, asa cum era stabilit, cand aproximativ 30 de persoane s-au prezentat la hotel. Prima „proba” a constat in briefing-ul standard, alaturi de vizionarea a 3 filmulete de prezentare a companiei si a orasului Doha, in care urmeaza sa locuiasca viitoarele stewardese Qatar.

Proba de CV Drop s-a transformat in strangerea CV-urilor, de catre recrutoare, in timpul vizionarii celor 3 filmulete. Probabil din cauza ca au fost doar 30 de candidati. A urmat testul de engleza. Durata testului de engleza a fost de 40 de minute, dupa care au urmat primele eliminari. Aproximativ 14 persoane au fost eliminate dupa sustinerea testului de engleza.

Proba a treia a fost Reach Test-ul, cand candidatii au fost masurati si analizati, apoi fiecare dintre ei a extras cate un biletel. Pe biletel erau situatii de genul:  „Describe the perfect employer”, „When did you last time solve a problem?”,  „What makes you happy, why? ” What makes you worry, why?”.

A urmat o noua eliminare, si au ramas aproximativ 10 candidati. Pentru ca au ramas atat de putini candidati, proba de grup s-a transformat intr-o alta proba, iar recrutoarele au spus ca fiecare candidat sa iasa in fata si sa vorbeasca despre propria persoana (exercitiu de vorbit in public); Dupa aceasta proba, NIMENI nu a fost eliminat.

Pauza de o ora, prezentarea companiei, sesiune Q&A si completare formulare. Interviul final a avut loc in aceeasi zi, iar intregul interviu s-a terminat la ora 19.00. Cei care vor fi selectati vor fi anuntati in urmatoarele saptamani, urmand ca ei sa se mute in Doha peste 3-4 luni.

Mult succes si asteptam vestile bune!

Zboruri line!

 

banner-mobile banner-mobile

1 Comment

  • Reply Cum s-a desfasurat recrutarea Emirates din 5 decembrie | Cum ajungi stewardesa 9 decembrie 2015 at 11:37 am

    […] doua zile va povesteam despre ziua de foc de la Timisoara, cand Qatar a venit sa recruteze stewardese. In aceeasi zi, la Bucuresti, Emirates desfasura un Open Day, la Hotel Sheraton. Cum s-a desfasurat […]

  • Comenteaza