Cum s-a desfasurat interviul Saudia Airlines de la Bucuresti

26 noiembrie 2018

 

Ieri, 25 noiembrie, a avut loc la Bucuresti interviul preliminar cu reprezentantii Saudia Airlines. Compania din Grecia care se ocupa de selectia viitoarelor stewardese Saudia a sosit in tara noastra si a sustinut interviuri la Cluj (pe 24 noiembrie) si la Bucuresti (pe 25 noiembrie). Iata mai jos cum s-a desfasurat selectia de la Bucuresti.

La interviu s-au prezentat aproximativ 80 de persoane. Ziua recrutarii a inceput cu prezentarea companiei aeriene si apoi primul test scris: testul de engleza. Nivelul testului a fost basic.

A urmat proba de reach si verificare grooming, tatuaje, etc. De fapt, aceste 2 probe au fost facute in paralel – unii candidati au fost masurati in timp ce altii dadeau testul scris de engleza, si invers.

Dupa aceste teste fiecare candidat a predat actele cerute si a sustinut un mic interviu bazat pe cateva intrebari basic din partea recrutorilor. Nu s-au facut deloc eliminari la fata locului. Toti candidatii vor primi raspunsuri pe email in cateva zile iar interviurile finale vor fi sustinute cu Saudia Airlines, direct.

Cei de la Saudia Airlines vor reveni in tara noastra la mijlocul lunii decembrie sau cel tarziu in ianuarie, pentru a sustine interviurile finale cu cei care au trecut de selectia din acest weekend.

Mult succes tuturor!

Zboruri line!

Daca vrei sa te pregatesti pentru urmatoarele interviuri de angajare ca stewardesa, vino si tu la urmatorul Curs de Pregatire Cum Ajungi Stewardesa, cu Cristina Toader – fosta stewardesa Emirates si Wizz Air, pe 16-17 Februarie. Detalii aici: www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza