Cum s-a desfasurat interviul Saudia Airlines de la Bucuresti

19 februarie 2018

 

Ieri, 18 februarie 2018 s-a desfasurat la Bucuresti preselectia pentru angajarea de stewardese Saudia Airlines. 90 de persoane au participat la interviul sustinut de reprezentantii companiei, o agentie de recrutare din Grecia.

Cei 2 recrutori greci alaturi de Bianca, o fosta stewardesa romanca Saudi Airlines s-au asigurat ca sansele sunt egale pentru toate persoanele prezente la recrutare. Astfel, fiecare participanta a fost invitata sa treaca prin mai multe probe:

Prezentarea companiei

Toti cei prezenti la interviu au avut sansa sa inteleaga mai bine oferta companiei si sa primeasca detalii despre contractele si beneficiile pe care le vor avea daca vor obtine jobul de stewardesa Saudi si se vor muta in Jeddah sau Ryadh.

Reach test

Prima proba a fost proba prin care s-au asigurat ca romancele indeplinesc regulile legate de inaltime, greutate, varsta si conditii eliminatorii. Au fost si persoane care au depasit varsta maxima impusa de companie. Masuratorile au fost stricte, asa cum sunt toate regulile, de altfel, la companiile din Arabia Saudita.

Test de engleza

Proba a doua a constat in testul scris de limba engleza, un test de nivel mediu cu exercitii grila dar si „Fill in the blanks”.

Predare documente

Candidatele, care au fost chemate in sala in ordine alfabetica, au predat rand pe rand documentele cerute si au primit cateva intrebari care aveau scopul de a-i convinge pe recrutori ca fetele sunt ceea ce cauta compania aeriana. A contat creativitatea, fluenta in engleza dar si spontaneitatea.

Interviurile finale vor avea loc cu reprezentantii companiei Saudia, in perioada 9-15 martie, la Bucuresti. Persoanele selectate care vor putea participa la recrutarea finala vor fi anuntate cat de curand, pe email si vor primi toate detaliile pentru interviul final cu sauditii.

Mult succes tuturor!

Zboruri line!

Nu sunt comentarii

Comenteaza