Cum s-a desfasurat interviul TAROM

21 noiembrie 2019

 

In luna septembrie, TAROM anunta ca angajeaza 15 insotitori de bord, cu licenta de zbor valabila. Compania a primit sute de aplicatii si dupa o atenta selectie a documentelor, pe 14 noiembrie, candidatii au fost contactati pentru a sustine interviul.

Astfel, marti, 19 noiembrie, au avut loc probele scrise ale interviului TAROM. 181 de candidati au fost invitati la interviul format din 2 parti: proba scrisa limba engleza si proba scrisa proceduri.

Fiecare proba a durat 1 ora si 30 de minute si a inclus intrebari grila. Proba de engleza a avut, pe langa intrebari grila, si intrebari cu raspuns adevarat/fals. Regula, ca sa treci mai departe spre interviul final, era sa obtii o nota de minim 7 la ambele examene.

Dintre cei 181 de candidati doar 89 de persoane au obtinut note de trecere (peste 7) si saptamana viitoare, pe 27 si 28 noiembrie, vor sustine discutia one-to-one cu comisia de recrutare de la TAROM.

Mult succes tuturor!

7-8 Decembrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri aici:  https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza