Cum s-a desfășurat interviul Wizz Air de la București

20 decembrie 2021

 

Vineri a avut loc ultimul interviu Wizz Air din Bucuresti din acest an. Urmatoarea recrutare pentru baza din capitala nu este inca anuntata oficial dar cel mai probabil va avea loc in luna martie. Saptamana trecuta, la interviu, au participat putin peste 40 de candidati.

Acestia au susținut prima proba in fata celor 3 recrutori Wizz Air: Ioana, Cristina si Adrian. Din cele 40 de persoane prezente, doar 15 au convins si au mers catre proba de role play. Inca 5 persoane au mai fost eliminate dupa, iar proba de grup a impartit cei 10 candidati ramasi in 2 grupuri.

După ultimele eliminari au mai ramas doar 5 persoane pentru interviul final, care a avut loc in aceeasi zi.

Raspunsurile au sosit deja, si cu aceasta ocazie ii felicitam si pe cursantii nostri care au obtinut jobul. Daca vrei sa te pregatesti alaturi de noi, participa la singurul curs tinut de foste stewardese Wizz Air, pe 22-23 Ianuarie 2022. Detalii aici:

22-23 Ianuarie 2022 – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza