Cum s-a desfasurat interviul Wizz Air de la Bucuresti

7 noiembrie 2022

Vineri a avut loc un nou interviu Wizz Air in capitala. Compania low-cost organizeaza zeci de interviuri lunar in urmatoarea perioada fiindca promite sa angajeze sute de insotitori de bord pentru bazele sale din Romania.

Interviul de vineri i-a avut ca recrutori pe Ioana, Vlad si Andras, din Ungaria, care s-a alaturat echipei la interviul final, in locul lui Vlad. Doar 26 de candidati au inceput ziua la ora 09.00 la hotelul de vizavi de aeroportul Otopeni. Dupa prima proba – de prezentare personala – au ramas 15 candidati iar dupa proba de role-play, inca 4 persoane au fost eliminate. Restul de 11 candidati au sustinut proba de grup si in aceeasi zi, discutia finala fata in fata cu recrutorii, pe baza CV-ului.

Raspunsurile au fost primite pe email duminica, si ne putem declara fericiti ca aproape jumatate dintre cei care au reusit sa obtina jobul ne-au fost cursanti.

Va reamintim ca Wizz Air sustine o serie de interviuri in toate bazele sale pana la mijlocul lunii decembrie (aveti detalii aici: https://careers.wizzair.com/content/EventsCabinCrew/?locale=en_US). Daca doriti sa va pregatiti la singurul curs sustinut de foste stewardese Wizz Air va asteptam pe 10-11 decembrie la training:

10-11 decembrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri aici:  https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

wizz air

Nu sunt comentarii

Comenteaza