Cum s-a desfasurat interviul Wizz Air de la Bucuresti

21 februarie 2018

 

Ieri, 20 Februarie 2018, a avut loc, la Bucuresti, al doilea interviu Wizz Air de luna aceasta si deja al patrulea de la inceputul anului, in capitala. Cursantii nostri prezenti la recrutare au ajuns pana la proba finala si ne-au povestit, plini de emotii, cum s-a desfasurat interviul si care au fost probele. Doar 9 dintre cei 80 de participanti au ajuns pana la final.

Prezentare personala

Interviul a inceput ca de-obicei la ora 09.00 la Hotel Angelo Vienna House, vizavi de Aeroportul Otopeni, unde s-au prezentat 80 de candidati. Fiecare a primit formularul de inregistrare, l-a completat cu datele personale si a intrat in sala de interviu pentru prezentarea personala. Doar 1-2 minute au avut la dispozitie sa ii convinga pe Alex si pe Laura ca ei sunt ceea ce cauta compania. Dupa prima proba, din cei 80 de candidati, doar 20 de persoane au trecut mai departe.

Role-Play

A doua proba, de role-play, a inceput cu multe emotii pentru cei 20 de candidati ramasi in cursa pentru jobul de insotitor de bord. Foste stewardese din Orient, cu multi ani de zbor, persoane fara nicio zi de experienta sau fete din alte tari, toti au intrat, rand pe rand in sala si au extras cate un bilet cu o situatie de rezolvat. In doar cateva minute, au trebuit sa rezolve situatii de genul:”Un tanar cu varsta sub 14 ani vrea sa cumpere alcool din avion. Cum tratezi situatia?”, „Un pasager este deranjat de copilul aflat pe randul din spatele lui. Ce faci?”. Au mai ramas in concurs, dupa aceasta proba, doar 9 persoane.

Proba de grup

Cei 9 candidati ramasi in concurs au fost impartiti in grupe si au avut de rezolvat o situatie de grup . Aici, fiecare candidat a demonstrat ca stie sa lucreze in echipa, sa se incadreze in timp, sa vorbeasca corect engleza si sa nu uite sa fie empatic. S-au descurcat atat de bine incat nimeni nu a fost eliminat.

Interviul final

9 finalisti au ajuns pana la sfarsitul zilei si au sustinut, in aceeasi zi, interviurile finale. Dupa prezentarea companiei au intrat la proba de foc. One-to-one cu recrutorii, au primit intrebari pe baza CV-ului si a experientei relevante, plecand acasa cu promisiunea ca in 2 saptamani vor primi emailul cu raspunsul final.

Ii felicitam pe toti cei care au participat la interviu, dar mai ales pe cei care au ajuns la interviul final si pe cursantii nostri, dupa o zi extenuanta!

Daca vrei ca un fost insotitor de bord Wizz Air sa te pregateasca pentru interviu, ai aici detalii despre cursul individual, one-to-one, care iti creste sansele de reusita cu 85% https://www.cumajungistewardesa.ro/one-to-one-curs-de-pregatire-pentru-interviul-wizz-air

Zboruri line!

Daca vrei sa te pregatesti pentru interviul de angajare ca stewardesa, vino si tu la urmatorul Curs de Pregatire Cum Ajungi Stewardesa, cu Cristina Toader – fosta stewardesa Emirates si Wizz Air, pe 21-22 Aprilie. Detalii aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/21-22-aprilie-curs-de-pregatire-pentru-interviul-la-o-companie-aeriana/

1 Comment

  • Reply Denisa 6 martie 2018 at 4:35 pm

    Buna,ai putea sa imi raspunzi la o intrebare,te rog?.La wizz air nu se verifica inaltimea?Am citit probele interviului si nu era inclus un reach test ca la celelalte.Am doar un 1.63.Crezi ca as putea fi acceptata?

  • Comenteaza