Cum s-a desfasurat interviul Wizz Air de la Bucuresti

12 octombrie 2018

 

Ieri, 11 octombrie, compania low-cost Wizz Air a sustinut in capitala un nou interviu de angajare stewardese. Reprezentantii Wizz Air au avut o zi foarte lunga, pentru ca au participat la interviu aproximativ 140 de persoane. Va reamintim noua regula a companiei: in cazul in care nu treci de probele interviului, perioada de asteptare a scazut de la 6 luni la 3 luni. Iata, asadar, cum s-a desfasurat interviul Wizz Air de la Bucuresti.

Prezentare personala

La ora 09.00 interviul a inceput cu prezentarea personala a fiecarui candidat. Dupa ce a completat fisele de inregistrare, fiecare concurent a intrat in sala si a avut la dispozitie 1-2 minute sa se prezinte si sa ii convinga pe recrutori ca este ceea ce cauta pentru angajare. Aproximativ 140 de persoane s-au prezentat la interviu. Doar 38 de persoane au trecut mai departe spre urmatoarea etapa a interviului.

Role-Play

Cei 38 de candidati au intrat rand pe rand sa sustina proba de role-play unde fiecare persoana a avut de rezolvat o situatie cu un pasager dificil.Doar jumatate dintre cei prezenti – 19, au ramas in cursa si au trecut spre proba de grup a interviului Wizz Air.

Proba de grup

Cei 19 candidati au fost impartiti in 2 grupe si au intrat in sala de interviu. Recrutorii au urmarit din nou munca in echipa, explicatiile oferite pentru utilizarea obiectelor, modul de adresare si incadrarea in timp. 12 dintre cei 19 au trecut de proba de grup.

Prezentare companie

Recrutorii au facut o scurta prezentare a companiei si i-au informat pe cei 12 ramasi in finala interviului ca vor sustine interviurile finale tot acum, dar rapid, pentru ca deja ora era tarzie. Raspunsurile urmeaza sa fie primite pe email, in maxim 2 saptamani.

Felicitari tuturor celor prezenti la interviu dar mai ales celor care au ajuns in fazele finale!

Zboruri line!

Daca vrei ca un fost insotitor de bord Wizz Air sa te pregateasca pentru interviu, ai aici detalii despre cursul individual, one-to-one, pe care il stabilim impreuna si care iti creste sansele de reusita cu 85%: http://www.cumajungistewardesa.ro/one-to-one-curs-de-pregatire-pentru-interviul-wizz-air. Te poti inscrie la office@cumajungistewardesa.ro;

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza