Cum s-a desfasurat interviul Wizz Air de la Bucuresti

22 ianuarie 2019

 

Ieri, 21 ianuarie, compania low-cost Wizz Air a sustinut in capitala un nou interviu de angajare stewardese. Au participat la interviu 107 persoane. Va reamintim noua regula a companiei: in cazul in care nu treci de probele interviului, perioada de asteptare a scazut de la 6 luni la 3 luni. Iata, asadar, cum s-a desfasurat interviul Wizz Air de la Bucuresti.

Prezentare personala

Interviul a inceput cu prezentarea personala a fiecarui candidat. Dupa ce a completat fisele de inregistrare, fiecare concurent a intrat in sala si a avut la dispozitie 1-2 minute sa se prezinte si sa ii convinga pe recrutori ca este ceea ce cauta pentru angajare. Doar 27 de persoane au trecut mai departe spre urmatoarea etapa a interviului.

Role-Play

Cei 27 de candidati au intrat cate 2 de data aceasta sa sustina proba de role-play unde fiecare persoana a avut de rezolvat o situatie cu un pasager dificil.Doar jumatate dintre cei prezenti – 14, au ramas in cursa si au trecut spre proba de grup a interviului Wizz Air.

Proba de grup

Cei 14 candidati au fost impartiti in 3 grupe si au intrat in sala de interviu. Recrutorii au urmarit din nou munca in echipa, explicatiile oferite si argumentele, modul de adresare si incadrarea in timp. Proba pe care au avut-o de rezolvat a fost legata de o problema medicala. Doar 10 persoane au trecut mai departe.

Prezentare companie

Recrutorii au facut o scurta prezentare a companiei si i-au informat pe cei 10 ramasi in finala interviului ca vor sustine interviurile finale. Raspunsurile urmeaza sa fie primite pe email, in maxim 2 saptamani.

Felicitari tuturor celor prezenti la interviu dar mai ales celor care au ajuns in fazele finale!

Zboruri line!

 

6 Comentarii

 • Reply Oana 26 ianuarie 2019 at 10:46 am

  Buna!
  Daca de exemplu un pasager zbora din Ungaria cu wizz si vrea sa cumpar ceva de la bord insa are doar valuta pounds, nu are euro sau card. Cum se procedeza? Am vazut politica de plata a lor, insa tot nu e clar, se da refuz pasagerului de a cumpara de la bord?

  • Reply Cristina Toader 26 ianuarie 2019 at 2:23 pm

   Da

   • Reply Oana 28 ianuarie 2019 at 11:22 am

    Un pasager,daca vrea apa rece, are voie sa ceara insotitorului, sa-i fie pusa propria sticla de apa cu care a venit, in frigiderul din bucataria de la bord?

 • Reply Oana 26 ianuarie 2019 at 6:41 pm

  Dar un pasager,daca vrea apa rece, are voie sa ceara insotitorului, sa-i fie pusa propria sticla de apa cu care a venit, in frigiderul din bucataria de la bord?

 • Reply Alina Leancu 19 iulie 2019 at 8:55 am

  Buna! Esti acceptata, o fata, sa profeseze daca are o cicatrice la gambă in urma unei muscaturi de caine?

  • Reply Cristina Toader 19 iulie 2019 at 1:03 pm

   Depinde daca se vede prin ciorap

  Comenteaza