Cum s-a desfasurat interviul Wizz Air de la Bucuresti

1 aprilie 2019

 

Vineri a avut loc, la Bucuresti, o noua recrutare Open Day Wizz Air. Aproximativ 70 de persoane s-au prezentat la interviul din capitala si doar 7 persoane au ajuns la sfarsitul zilei, la interviul final. Mai jos va prezentam detaliat care au fost probele si cum s-a desfasurat interviul Wizz Air.

Prezentarea personala

Ca intotdeauna, la ora 09.00, recrutoarele (3 la numar, Karina, Laura si Ioana) au impartit formularele de inregistrare candidatilor si dupa ce toata lumea a completat datele personale, rand pe rand candidatii au intrat la prima proba a interviului: prezentarea personala. Candidatii au avut la dispozitie aproximativ un minut/persoana ca sa ii convinga pe recrutori ca sunt ceea ce cauta compania. Doar 13 persoane au reusit insa sa treaca mai departe, la proba de role-play.

Proba de role-play

Tot o proba individuala – proba in care fiecare candidat intra singur in sala de interviu – extrage un bilet cu o situatie dificila din avion si joaca un rol apoi cu recrutorii, a injumatatit din nou numarul candidatilor. Dupa situatiile de role-play, doar 7 persoane au ajuns la urmatoarea proba a interviului Wizz Air, proba de grup.

Proba de grup

Cei 7 candidati ramasi in cursa au sustinut impreuna proba de grup, o situatie dificila, de criza, in care au fost analizati in amanunt. Recrutorii au punctat exprimarea, solutiile si munca in echipa. Toti 7 au reusit sa ajunga la interviul final.

Interviul final

La finalul zilei, dupa aproape 9 ore de interviu, cei 7 candidati au sustinut ultima proba a recrutarii: interviul final, fata in fata cu recrutoarele.  Discutiile au fost scurte, la obiect, cu intrebari bazate pe experienta si CV. Raspunsurile urmeaza sa vina in 2 saptamani, pe email.

Felicitari tuturor si mai ales cursantilor nostri care au ajuns pana la ultima etapa a interviului!

Zboruri line!

13-14 aprilie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/13-14-aprilie-curs-de-pregatire-intensiv-pentru-interviul-la-o-companie-aeriana/

Nu sunt comentarii

Comenteaza