Cum s-a desfasurat interviul Wizz Air de la Bucuresti

9 septembrie 2021

 

Ieri a fost o zi plina de emotii la Bucuresti. La Hotel Vienna House au fost peste 150 de candidati la interviul Wizz Air, cu speranta ca vor reusi sa prinda un job de insotitor de bord. Cererea a fost foarte mare, ca de-obicei, concurenta acerba, multi candidati pregatiti si multi candidati cu experienta anterioara de zbor. Adrian si Ioana, recrutorii initiali, au fost doar 2 dintre cei care au decis soarta celor prezenti. Li s-au alaturat in scurt timp si Denise si Anita, probabil din cauza numarului foarte mare de candidati prezenti. Astfel, toti cei 150 de candidati prezenti au intrat la proba de prezentare personala.

Dintre acestia, doar o treime a trecut mai departe, catre proba de role-play. Tot din cauza numarului neasteptat de mare de candidati, la proba de role-play s-a intrat in cuplu (cate 2 candidati) si s-a extras un biletel cu o situatie din avion. Apoi, cei 2 candidati au jucat situatia respectiva cu recrutorii.

Aproape jumatate au fost eliminati si au ramas 30 de persoane pentru urmatoarea proba. Proba urmatoare, insa, nu a fost, asa cum se intampla de-obicei, proba de grup, ci s-a trecut direct la prezentarea companiei si interviurile finale. Recrutorii au petrecut mai mult timp decat de-obicei cu candidatii, la discutia finala, incercand sa ii cunoasca mai bina si sa decida corect daca au ceea ce le trebuie ca sa faca parte din echipa Wizz Air. Interviurile finale s-au intins pana tarziu in noapte, in jurul orei 23.00.

A fost o zi plina de emotii, stres si oboseala, dar care, pentru 30 dintre candidati, s-a terminat plina de speranta si optimism. Asteptam si noi, entuziasmati, mai multe vesti bune de la finalistii nostri.

Daca vrei sa te pregatesti pentru urmatorul interviu Wizz Air, vino si pregateste-te la singurul curs din Romania tinut de 2 foste stewardese Wizz Air: Cristina Toader si Ana-Maria Tutoveanu:

18-19 Septembrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

 

Nu sunt comentarii

Comenteaza