Cum s-a desfasurat interviul Wizz Air de la Bucuresti

25 septembrie 2021

 

Joi, 23 septembrie, a avut loc o noua recrutare Wizz Air la Bucuresti. 40 de candidati s-au prezentat la Hotel Vienna House, acolo unde Vlad si Ioana au fost gazdele recrutarii. Prima proba, cea de prezentare personala, a adus multe emotii, pentru ca din 40 de participanti, doar 7 au trecut mai departe.

Proba de role-play a parut mai usoara fiindca doar o persoana a fost eliminata. Proba numarul trei, cea de grup, a impartit in 2 grupuri cei 6 candidati ramasi, care au avut de rezolvat o situatie de la bordul avionului. Toti cei 6 au trecut mai departe si au sustinut interviul final in aceeasi zi.

Tot in aceeasi zi, spre seara, acestia au si primit mailurile finale cu raspunsuri. Ii felicitam pe toti participantii si pe ceilalti ii asteptam la cursurile noastre de pregatire pentru interviul Wizz Air, fiindca au fost anuntate zeci de noi interviuri in tara noastra, pana la finalul anului.

Zboruri line tuturor!

16 octombrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul Wizz Air, cu Cristina Toader si Ana-Maria Tutoveanu, ambele foste stewardese Wizz Air. Singurul curs de pregatire pentru interviu Wizz Air tinut de 2 foste stewardese Wizz! Detalii si inscrieri aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/16-octombrie-curs-de-pregatire-pentru-interviul-wizz-air/

13-14 Noiembrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza