Cum s-a desfasurat interviul Wizz Air de la Bucuresti

29 noiembrie 2017

 

Ieri a avut loc, la Bucuresti, o noua recrutare Wizz Air. Cursantii nostri prezenti la interviu au ajuns pana la proba finala si ne-au relatat cum s-a desfasurat interviul si care au fost probele. Asadar, iata mai jos cum a decurs ziua de ieri.

Ora 09.00 – Prezentare personala

Interviul a inceput la ora 09.00 la Hotel Angelo (Otopeni), unde s-au prezentat putin peste 100 de candidati. Fiecare a primit un formular de inregistrare (Registration Form) si a intrat in sala de interviu pentru prezentarea personala. Doar 1-2 minute au avut la dispozitie sa ii convinga pe recrutori ca sunt ceea ce cauta compania. Dupa prima proba, din cei 100 de candidati, doar 22 de persoane au trecut mai departe.

Ora 13.00 – Role-Play

A doua proba, proba de role-play, a inceput in forta pentru cei 22 de candidati care au intrat rand pe rand in sala si au extras cate un bilet cu o situatie de rezolvat. In doar cateva minute, au trebuit sa rezolve situatii de genul:” Un pasager doreste un parfum din brosura, insa nu il mai aveti in avion, stocul este epuizat. Cum rezolvi situatia?”, „Pe locurile de la iesirea de urgenta se afla o persoana de 150 kg. Trebuie sa o muti pe un alt loc. Ce faci?”. Au mai ramas in concurs, dupa aceasta proba, 13 persoane.

Ora 16.00 – Proba de grup

Cei 13 candidati ramasi in concurs au fost impartiti in 3 grupe (doua grupe de 4 si o grupa de 5) si au avut de rezolvat o situatie de grup. Aici, fiecare candidat a demonstrat ca stie sa lucreze in echipa, sa se incadreze in timp, sa vorbeasca corect engleza si sa nu uite sa fie empatic. Doar 4 au fost eliminati dupa testul de grup.

Ora 18.00 – Interviul final

9 finalisti au ajuns pana la sfarsitul zilei si au sustinut, in aceeasi zi, interviurile finale. One-to-one cu recrutorii, au primit intrebari pe baza CV-ului si a experientei relevante, plecand acasa cu promisiunea ca in 2 saptamani vor primi emailul cu raspunsul final.

Ii felicitam pe toti cei care au participat la interviu, dar mai ales pe cele 3 cursante ale noastre care au ajuns la interviul final si asteapta acum raspunsurile pozitive.

Urmatoarea recrutare Wizz Air de la Bucuresti are loc pe 14 decembrie si aveti detalii aici:  https://www.cumajungistewardesa.ro/14-19-decembrie-interviuri-wizz-air-la-bucuresti-si-iasi/

Daca vrei ca un fost insotitor de bord Wizz Air sa te pregateasca pentru interviu, ai aici detalii despre cursul individual, one-to-one, care iti creste sansele de reusita cu 85% https://www.cumajungistewardesa.ro/one-to-one-curs-de-pregatire-pentru-interviul-wizz-air/

Zboruri line!

8 Comentarii

 • Reply Miruna Cristina 29 noiembrie 2017 at 1:12 pm

  Buna ziua.
  Eu am participat la recrutarea din data de 9 noiembrie, am sustinut interviul final si am plecat acasa cu aceeasi promisiune amintita mai sus, de a primi pe mail un raspuns in maxim 2 saptamani. Au trecut insa 3 saptamani si nu am nicio veste. Ce pot face in aceasta situatie?

  • Reply Cristina Toader 29 noiembrie 2017 at 1:34 pm

   Buna, mai asteapta putin, stiu ca au fost ocupati si de-obicei dureaza ceva mai mult de 2 saptamani 🙂 o sa primesti emailul cat de curand!

  • Reply Daniela 4 decembrie 2017 at 10:59 am

   Buna Miruna! Ai primit email de la cei de la Wizz?

   • Reply Miruna Cristina 6 decembrie 2017 at 8:57 pm

    Buna Daniela, inca nu am primit nicio veste de la ei. Ai fost si tu la interviu?

    • Reply Daniela 7 decembrie 2017 at 11:06 am

     Da si eu am fost, dar nu am primit inca niciun raspuns. Ai tinut legatura cu cineva care a fost atunci pe 9 noiembrie?

 • Reply Alex 29 noiembrie 2017 at 1:38 pm

  Felicitari colegelor de la curs!!!Stiam ca vor face treaba buna si ca vor ajunge la interviul final!
  Bravoooo fetelor :*
  Coco 🙂

 • Reply Simona 30 noiembrie 2017 at 11:03 pm

  Bună, îmi puteți recomanda, va rog frumos, o carte de unde as putea învăța lucrurile de baza necesare pentru meseria de stewardesă

  • Reply Cristina Toader 1 decembrie 2017 at 12:00 pm

   Buna ziua, cartea se ofera in cadrul cursului de obtinere a licentei de zbor

  Comenteaza