Cum s-a desfasurat interviul Wizz Air de la Cluj

8 iulie 2022

Ieri a fost o zi importanta pentru cei care isi doresc o cariera de insotitor de bord. Wizz Air a sustinut o noua recrutare la Cluj-Napoca. 30 de candidati au participat si au sperat ca vor imbraca, in curand, uniforma roz a companiei. Astfel, cei 2 recrutori au ascultat fiecare candidat la prima proba, de prezentare personala. Au fost multe emotii, balbe dar si zambete. S-au facut eliminari iar cei ramasi in concurs au mers mai departe, tot catre o proba individuala: proba de role-play. Doar 9 candidati au reusit sa ii convinga pe recrutori ca se pot descurca cu pasagerii dificili de la bord, astfel ca cei 9 au intrat la proba de grup.

Aceasta etapa i-a pus in dificultate pe tinerii ramasi in cursa, insa au comunicat foarte bine intre ei si s-au incadrat in timpul oferit. De asemenea, faptul ca nu s-au contrazis si au ajuns la o concluzie, a facut ca toti cei 9 sa sustina in aceeasi zi si interviul final.

Astazi deja au inceput sa primeasca raspunsuri pozitive! Felicitari tuturor!

Nu uita, urmeaza zeci de interviuri Wizz Air in iulie si august in tara noastra!

Daca vrei sa te pregatesti pentru interviul Wizz Air, vino la singurul curs din Romania tinut de 2 foste stewardese Wizz Air, cu rata de reusita de 90%! 

16-17 Iulie 2022 – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Daca vrei sa te pregatesti alaturi de Cristina Toader, fosta stewardesa Wizz Air si Project Manager Cum Ajungi Stewardesa, sa simulezi impreuna cu ea toate probele si toate etapele recrutarii, scrie-ne pe office@cumajungistewardesa.ro sau scrie-ne si suna-ne la 0723156404 (Whatsapp). Vom programa impreuna, in functie de programul tau, o sesiune individuala, online sau fata in fata!

Nu sunt comentarii

Comenteaza