Cum s-a desfasurat interviul Wizz Air

23 noiembrie 2018

 

Ieri, 22 noiembrie, compania low-cost Wizz Air a sustinut in capitala un nou interviu de angajare stewardese. De data aceasta reprezentantii Wizz Air au organizat interviul pentru a angaja doritori sa zboare pentru baza din Londra Luton. Au participat la interviu aproximativ 30 de persoane. Va reamintim noua regula a companiei: in cazul in care nu treci de probele interviului, perioada de asteptare a scazut de la 6 luni la 3 luni. Iata, asadar, cum s-a desfasurat interviul Wizz Air de la Bucuresti, pentru baza din Londra.

Prezentare personala

Interviul a inceput cu prezentarea personala a fiecarui candidat. Dupa ce a completat fisele de inregistrare, fiecare concurent a intrat in sala si a avut la dispozitie 1-2 minute sa se prezinte si sa ii convinga pe recrutori ca este ceea ce cauta pentru angajare. Doar 15 persoane au trecut mai departe spre urmatoarea etapa a interviului.

Role-Play

Cei 15 candidati au intrat rand pe rand sa sustina proba de role-play unde fiecare persoana a avut de rezolvat o situatie cu un pasager dificil.Doar jumatate dintre cei prezenti – 8, au ramas in cursa si au trecut spre proba de grup a interviului Wizz Air.

Proba de grup

Cei 8 candidati au fost impartiti in 2 grupe si au intrat in sala de interviu. Recrutorii au urmarit din nou munca in echipa, explicatiile oferite si argumentele, modul de adresare si incadrarea in timp. Toti cei prezenti la proba de grup au trecut mai departe.

Prezentare companie

Recrutorii au facut o scurta prezentare a companiei si i-au informat pe cei 8 ramasi in finala interviului ca vor sustine interviurile finale. Raspunsurile urmeaza sa fie primite pe email, in maxim 2 saptamani.

Felicitari tuturor celor prezenti la interviu dar mai ales celor care au ajuns in fazele finale!

Zboruri line!

Daca vrei ca un fost insotitor de bord Wizz Air sa te pregateasca pentru interviu, ai aici detalii despre cursul individual, one-to-one, pe care il stabilim impreuna si care iti creste sansele de reusita cu 85%: https://www.cumajungistewardesa.ro/one-to-one-curs-de-pregatire-pentru-interviul-wizz-air. Te poti inscrie la office@cumajungistewardesa.ro;

2 Comentarii

 • Reply Andrei 23 noiembrie 2018 at 2:54 pm

  Si toate 8 candidate erau fete

  Discriminare ,aveau experiență fetele?

  • Reply Cristina Toader 26 noiembrie 2018 at 2:29 pm

   Nu, nu erau numai fete 🙂 Aveau experienta in customer service, nu in aviatie.

  Comenteaza