Cum s-a desfasurat noul interviu Wizz Air

9 iunie 2021

 

Saptamana aceasta s-au desfasurat, in sfarsit, interviurile Wizz Air fata in fata, primele recrutari dupa inceperea pandemiei. Astfel, inca de luni, sute de candidati, viitori insotitori de bord Wizz Air, dar si persoane cu mii de ore de zbor si experienta anterioara in aviatie, s-au prezentat la recrutarile tinute de compania low-cost in marile orase ale tarii: Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj, Sibiu, Bacau si Craiova. Mai jos va prezentam cum s-au desfasurat interviurile si care au fost probele pentru angajarea ca insotitor de bord:

Ziua a inceput devreme in toate orasele. Inca de la ora 09.00 toti candidatii s-au prezentat, cu masti, in holurile hotelurilor unde aveau loc interviurile. Dupa o scurta prezentare, recrutorii i-au invitat pe toti participantii in sala, unde a avut loc prima proba, de prezentare personala. Fiecare candidat a avut la dispozitie 1-2 minute sa vorbeasca despre el, timp in care a fost analizat de recrutori. In unele orase s-au prezentat cate 15 persoane, in altele 70, in altele 100. Insa, dupa prima proba, au ramas mult mai putini, facandu-se multe eliminari.

Proba 2 a fost, ca de-obicei, proba de role-play, in care fiecare candidat extragea un bilet cu o situatie neprevazuta pe care o poate intalni la bordul avionului. Cu multe emotii, acestia au incercat sa rezolve cat mai diplomat problemele aparute. A urmat apoi proba de grup, in care cei ramasi au fost impartiti in grupuri de 4-5 persoane si au avut de rezolvat, atat individual cat si in grup, o noua situatie, de urgenta de aceasta data. Fiecare participant a avut sansa sa vorbeasca la aceasta proba si s-au facut din nou eliminari.

Ultima proba a fost interviul final, fata in fata, pe baza CV-ului, la finalul zilei, dupa 12 ore de interviu. Finalistii vor primi in 1-2 zile, pe email, raspunsurile si deciziile recrutorilor. Trainingurile vor incepe chiar luna aceasta, pe 14 si 21 iunie.

Felicitari si succes tuturor!

17 Iulie – Daca vrei sa te pregatesti pentru interviurile Wizz Air, te asteptam pe 17 Iulie la cursul de pregatire intensiv, de o zi, pentru interviul Wizz Air:   https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-pregatire-wizz-air

17-18 Iulie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza