Cum s-a desfasurat si care au fost probele interviului Emirates de la Bucuresti

25 mai 2019

 

Ieri a avut loc o noua recrutare Emirates in tara noastra, de data aceasta la Bucuresti. Tot Dana, din Egipt, a fost recrutoarea care s-a ocupat de intreaga zi de interviu din capitala, la fel ca la interviul din 22 mai, din Constanta. Iata, mai jos, cum s-a desfasurat ziua interviului Emirates si care au fost probele.

Dana – a inceput interviul cu preluarea CV-urilor si a pozelor. A continuat apoi cu prezentarea companiei si toti cei 130 de candidati prezenti la interviu au avut sansa de a se prezenta. Doar 25 de persoane au reusit insa sa o convinga pe recrutoare sa li se dea o sansa si au trecut mai departe, la probele de grup.

Astfel, a urmat prima proba de grup, cu cei 25 de candidati. Au fost impartiti in grupe mai mici, de 3-4 persoane, si fiecare grup a primit o imagine din avion cu o serie de intrebari, la care a fost nevoie sa discute intre ei si sa raspunda. Doar 10 persoane au trecut mai departe, astfel ca pentru ultima proba de grup au ramas in cursa destul de putini candidati.

Urmatorul pas a fost ca cei 10 candidati sa fie masurati (reachtest) ca ating 212 cm cu mana pe varfuri, si ca au inaltimea de cel putin 160 cm, asa cum cere compania. De asemenea, au fost verificati la capitolul grooming, tatuaje, semne, etc. O persoana a fost eliminata din cauza inaltimii astfel ca la urmatoarea proba de grup au ajuns doar 9 persoane.

Proba mare de grup i-a pus in dificultate pe candidati, toti 9 fiind in acelasi grup. Candidatii au avut de rezolvat o situatie reala, din avion si de refuzat o serie de pasageri. Inca 4 persoane au fost eliminate si astfel, 5 persoane au trecut de probele fata in fata si s-au inscris pentru probele online.

Etapele online vor fi sustinute astfel: testul de engleza si cel psihometric in urmatoarele 24 de ore iar cei care trec de acestea, vor sustine interviurile finale, tot online.

Felicitari tuturor candidatilor dar mai ales cursantilor nostri care au ajuns pana in ultima etapa a recrutarii!

13-14 iulie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri aici:  http://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza