Cum s-a desfasurat si care au fost probele interviului Emirates din Craiova

4 septembrie 2019

 

Luni a avut loc o noua recrutare Emirates in tara noastra, de data aceasta la Craiova. Randa, din Egipt, a fost recrutoarea care s-a ocupat de intreaga zi de interviu. Iata, mai jos, cum s-a desfasurat ziua interviului Emirates si care au fost probele.

Randa – a inceput interviul cu prezentarea companiei (care a durat aproape 2 ore) si a continuat cu preluarea CV-urilor si a pozelor. Toti candidatii au primit numere de ordine si au predat actele cerute. Toti cei 33 de candidati prezenti la interviu au trecut mai departe.

Prima proba de grup i-a impartit pe toti candidatii in grupuri de 2-3 persoane. Fiecare grup a primit un cartonas cu o situatie din avion, pe spatele caruia se aflau o serie de intrebari despre imagine si viata de stewardesa.

Doar 20 de persoane au trecut de prima proba de grup si au continuat cursa spre jobul de stewardesa Emirates, cu a doua proba de grup. Randa a continuat interviul cu proba de lucru in echipa, cu cei 20 de candidati ramasi in cursa. Astfel, acestia au fost impartiti in 2 grupuri de cate 10 persoane si au avut de rezolvat o situatie reala de customer service care apare in avion. Recrutoarea a punctat munca in echipa, creativitatea, exprimarea solutiilor si interactiunea din grup dar si incadrarea in timp si modalitatile de adresare. Doar 8 persoane au reusit sa o convinga ca merita sa mearga mai departe.

Testele de engleza si cel psihometric au fost programate in urmatoarele 24 de ore dupa interviu iar interviurile finale se vor sustine joi.

Felicitari tuturor candidatilor dar mai ales cursantilor nostri care au ajuns pana in ultima etapa a recrutarii! Daca vrei sa te pregatim pentru interviu, vino si tu la cursurile noastre:

21-22 septembrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri aici:  https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

2 Comentarii

  • Reply Rodica 10 ianuarie 2020 at 7:42 pm

    Bună seara în Craiova când va mai fii următorul curs.? Ma interesează.

    • Reply Cristina Toader 13 ianuarie 2020 at 10:18 am

      NU facem niciodata cursuri in Craiova. Intotdeauna cursurile sunt la Bucuresti

    Comenteaza