Cum s-a desfasurat si care au fost probele interviului Emirates din Timisoara

6 septembrie 2019

 

Miercuri a avut loc o noua recrutare Emirates in tara noastra, la Timisoara. Tot Randa, din Egipt, a fost recrutoarea care s-a ocupat de intreaga zi de interviu, la fel ca la Craiova. Iata, mai jos, cum s-a desfasurat ziua interviului Emirates si care au fost probele.

Randa – a inceput interviul cu prezentarea companiei (care a durat aproape 2 ore) si a continuat cu preluarea CV-urilor si a pozelor. Toti candidatii au primit numere de ordine si au predat actele cerute. Toti cei aproximativ 35 de candidati prezenti la interviu au trecut mai departe.

Prima proba de grup i-a impartit pe toti candidatii in grupuri de 2-3 persoane. Fiecare grup a primit un cartonas cu o situatie din avion, pe spatele caruia se aflau o serie de intrebari despre imagine si viata de stewardesa. Dupa eliminari a urmat a doua proba de grup cu candidatii ramasi in cursa. Acestia au fost impartiti in grupuri mai mici si au avut de rezolvat o situatie reala de customer service care apare in avion. Recrutoarea a punctat munca in echipa, creativitatea, exprimarea solutiilor si interactiunea din grup dar si incadrarea in timp si modalitatile de adresare. Doar 7 persoane au reusit sa o convinga ca merita sa mearga mai departe.

Testele de engleza si cel psihometric au fost programate in urmatoarele 24 de ore dupa interviu iar interviurile finale se vor sustine marti.

Felicitari tuturor candidatilor dar mai ales cursantilor nostri care au ajuns pana in ultima etapa a recrutarii! Daca vrei sa te pregatim pentru interviu, vino si tu la cursurile noastre:

21-22 septembrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri aici:  https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza