Cum s-a desfasurat si care au fost probele interviului Qatar Airways de la Bucuresti

9 decembrie 2019

 

Duminica a avut loc, in capitala, un nou interviu Qatar Airways. De la ora 08.00, aproximativ 150 de candidati au participat la interviul Open Day/cu aplicatie online, alaturi de cele 2 recrutoare (Laura din Franta si Katherine din Malaezia), care au trimis la interviul final 25 dintre cei prezenti. Iata mai jos cum s-a desfasurat interviul si care au fost probele.

CV Drop

La ora 08.00, cele 2 recrutoare au inceput interviul cu proba de CV Drop. Rand pe rand, candidatii prezenti au predat actele cerute (CV, fotografii, copie pasaport si invitatie), au primit 2 intrebari (despre jobul actual, despre dorinta de a deveni insotitor de bord, de ce au ales Qatar, etc.) si au fost atent analizati la partea de grooming (tatuaje, semne din nastere, zgarieturi, acnee, tinuta, machiaj, coafura). Candidatii care treceau mai departe primeau pe loc invitatia. Mai mult de jumatate au fost eliminati.

Prezentare companie + test scris de limba engleza

Candidatii ramasi in cursa au asistat la prezentarea companiei si au sustinut testul scris de engleza. Testul a fost de nivel incepator-mediu, continand doar intrebari grila, fara eseu. Inca 12-15 persoane au plecat acasa.

Reach test + proba individuala

Din nou, candidatii au fost analizati la capitolul cicatrici, tatuaje si masurati astfel incat recrutorii sa se asigure ca toti ating 212 cm, cu mana, pe varfuri, pe perete. Fiecare candidat a primit si 2-3 intrebari individuale, dupa care au completat o serie de documente. Doar 25 persoane au trecut de aceasta proba, astfel ca proba de grup nu a mai avut loc. Fiind o ora destul de tarzie, cele 2 recrutoare au decis ca interviurile finale sa aiba loc a doua zi.

Interviul final

Luni, cei 25 de candidati ramasi intra rand pe rand la interviurile one-to-one cu recrutorii. In cateva zile candidatii vor primi raspunsul legat de reusita lor.

Le dorim mult succes celor care au ajuns pana la ultima proba a interviului si felicitari si cursantilor nostri finalisti!

Zboruri line!

18 ianuarie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul Wizz Air, cu Cristina Toader si Ana-Maria Tutoveanu, ambele foste stewardese Wizz Air. Detalii si inscrieri aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/curs-pregatire-wizz-air/

banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza