Cum s-au desfasurat si care au fost probele interviurilor Emirates de la Roma, Manchester si Hamburg

24 aprilie 2018

 

In acest weekend au avut loc in Europa o serie de interviuri Emirates. Recrutarile au fost de tip Open Day, astfel ca oricine se putea prezenta. Cursantii nostri au participat la interviuri si au si reusit sa ajunga pana la interviul final. Asadar, mai jos va prezentam detaliile recrutarilor, probele si amanunte despre cum s-au desfasurat interviurile.

Roma

Interviul de la Roma a inceput sambata de dimineata, cand, la Hotelul Golden Tulip s-au prezentat aproximativ 550 de persoane pentru a-si depune CVurile. Recrutorii i-au impartit in 2 grupe pe cei prezenti si fiecare candidat a avut sansa sa predea actele si sa primeasca o intrebare. Au fost anuntati apoi, pana la finalul zilei, pe email, cei care au trecut mai departe si s-au prezentat la Assessment Day duminica.

Doar 180 de persoane au fost invitate sa continue probele interviului. Duminica au avut loc prezentarea companiei si 2 probe de grup (prima proba de grup – in grupuri de 2 persoane cei prezenti au discutat despre calitatile unei meserii si utilizarea unui obiect, iar la a doua proba de grup, in grupuri mai mari s-a discutat despre o solutionare a unei probleme de la un centru de rent a car). Dupa prima proba de grup au mai ramas aproximativ 120 de persoane iar dupa a doua proba de grup doar 60 de persoane. Tot in cadrul probei de grup s-a realizat si reach testul iar fiecare candidat ramas a fost masurat si verificat de tatuaje.

Luni a avut loc testul de engleza, grila, care a continut 50 de intrebari. Apoi s-au facut noi eliminari iar norocosii s-au programat pe parcursul saptamanii la interviurile finale. Doar 3 zile vor dura interviurile finale desi sunt 50 de persoane ramase in cursa. O parte vor sustine acum discutiile, o parte vor fi anuntati sa revina pentru interviul final. Toti vor sustine, inainte de interviul final, si un test psihologic online.

Manchester

300 de persoane s-au prezentat la Manchester, la Hotel Renaissance, sambata. Cei prezenti au fost impartiti in 2 grupe mai mici si invitati sa isi depuna CVurile. Dupa prima zi (in care a avut loc doar depunerea CVurilor) doar 50 de persoane au fost eliminate, urmand ca a doua zi cei ramasi in concurs sa sustina restul probelor (Screening Day).

Duminica a inceput cu prezentarea companiei, reach test si proba de grup in care candidatii au fost grupati 2 cate 2 si au vorbit despre calitatile unei anumite meserii. Numarul celor prezenti s-a injumatatit si doar 107 persoane au ajuns la finalul zilei. Desi a doua zi urma sa aiba loc testul de engleza, cei prezenti au fost anuntati ca au intrat direct la interviul final, urmand ca unii sa sustina interviul luni, iar o parte sa fie chemati separat, undeva aproape de orasul lor de resedinta, pentru asta.

Hamburg

55 de persoane au sosit doar, sambata, la Hotel Elysee din Hamburg. Probabil cea mai scazuta prezenta la un interviu Emirates de cand compania din UAE a reluat angajarile. Interviul s-a desfasurat in mod standard, iar prima zi a inclus toate probele: CV drop (moment in care toti cei prezenti si-au depus dosarele), prezentarea companiei, 2 probe de grup (aceleasi ca si in celelalte orase) si testul de engleza, seara. Dupa probele de grup mai mult de jumatate dintre cei prezenti au plecat acasa.

Interviurile finale au avut loc incepand de duminica si vor dura pana cand toti cei prezenti in Germania vor sustine discutia cu recrutorii. Programarile se fac din ora in ora iar intrebarile sunt pe baza experientei personale si profesionale mentionata in CV.

Cam asa s-au desfasurat interviurile Emirates din Europa, in acest weekend. Ne bucuram ca Emirates a pastrat acelasi sistem de recrutare si ii felicitam pe toti cei prezenti la interviuri! Cei care doresc sa isi incerce sansa si sa obtina un job de insotitor de bord Emirates o pot face si weekendul viitor, la interviurile din Dublin, Berlin, Londra si Varsovia. Detalii aici: http://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/

Zboruri line!

Daca vrei sa te pregatesti pentru interviul Emirates alege o sesiune privata de pregatire, cursul one to one cu o fosta stewardesa Emirates – Cristina Toader – si creste-ti sansele de reusita cu 85%. Detalii aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/one-to-one-cursuri-individuale-cum-ajungi-stewardesa/

50 dintre cursantii nostri poarta acum uniforma Emirates datorita cursurilor noastre de pregatire!

Nu sunt comentarii

Comenteaza