Cum se desfasoara interviul de angajare ca stewardesa la EasyJet

20 octombrie 2014
ej

 

Pentru ca ieri anuntam ca EasyJet face angajari de insotitori de bord pentru mai multe baze din Europa, e timpul sa va si pregatim pentru interviul pe care compania il sustine pentru viitorii lor angajati. Citeste mai jos care sunt pasii si la ce trebuie sa te astepti, daca esti selectat.

Aplicatia online

Ca la mai toate companiile aviatice, inainte de a incepe aplicatia online, trebuie sa ai la indemana copii dupa pasaport, 2 fotografii (tip pasaport si full-body) si CV-ul. Dupa ce aplici online, poti primi un e-mail cu o invitatie la Assessment Day Online (interviu online). Timpul de asteptare difera de la caz la caz (4-8 saptamani).

Interviul online

Interviul online EasyJet contine 4 teste scrise: test de limba engleza, test online de gramatica, o situatie de rezolvat si un test de 42 de intrebari, contra-cronometru (12 minute), de rezolvat. Dupa ce sustii acest interviu online, trebuie sa astepti un e-mail de la ei, in care te anunta daca ai trecut mai departe, la interviul final.

Interviul final

Daca esti norocos si ai trecut de primele probe, esti invitat sa sustii interviul final EasyJet, fata in fata cu recrutorii, la Londra. Ti se ofera cateva date din care poti alege si, chiar si dupa ce ai ales si confirmat data pentru interviu, o mai poti modifica de 2 ori. Transportul si cazarea pentru deplasarea la Londra sunt suportate de fiecare candidat.  Interviul EasyJet este similar cu cel de la alte companii aviatice.

Succes!

Conferinta-1-noiembrie

 

Foto header: jetsettime.com

 

8 Comentarii

 • Reply Aly 20 octombrie 2014 at 12:30 pm

  Buna Cristina,
  Stii daca la Easyjet au vreo limita superioara de varsta?
  Multumesc frumos!

  • Reply CAS 20 octombrie 2014 at 1:59 pm

   Buna. NU au 🙂

 • Reply Mara 20 octombrie 2014 at 4:36 pm

  Ce inaltime ai?:)

 • Reply Ciprian 20 octombrie 2014 at 5:55 pm

  Easyjet recruteaza si baieti ? Daca voi aplica pentru baze din UK mai e nevoie sa cunosc si alte limbi inafara de engleza ?

  • Reply CAS 20 octombrie 2014 at 8:52 pm

   Da, sunt foarte multi baieti in echipa lor. Daca aplici pentru UK, engleza este suficienta. Succes!

 • Reply Ana -Maria 8 noiembrie 2014 at 12:46 pm

  Sunt clasa a12 a si inca nu stiu ce trebuie sa fac mai departe pentru a ajunge stewardesa….e nevoie de facultate de limbi straine pt a sti cat mai multe limbi straine….sau e suficient doar cu engleza?

 • Reply Cristina 9 martie 2015 at 7:13 pm

  Buna seara,

  Dupa ce ai rezolvat testul online trimis de ei, cam cat dureaza pana iti trimit rezultatul?
  Multumesc frumos!

 • Comenteaza