Cum se desfasoara interviul de angajare ca stewardesa la FlyDubai

26 octombrie 2014
avioane-flydubai

 

Daca te-ai decis sa iti incerci norocul si sa iti schimbi viata, cu un job de stewardesa in Dubai, citeste mai departe ca sa afli la ce sa te astepti de la interviul de angajare ca insotitor de bord, de la FlyDubai.

Aplicatia online

Cand iti faci cont pe site-ul FlyDubai, pregateste-ti CV-ul, 2 fotografii (tip pasaport si full-body), copie dupa pasaport si diploma de bacalaureat. Aplicatia online este la fel ca la celelalte companii arabe si iti va lua in jur de 40-45 de minute.

Interviul online

Dupa 4-6 saptamani de la aplicatia online, vei primi un e-mail in care fie vei fi refuzat, fie vei fi invitat sa mergi mai departe cu aplicatia si sa participi la un Assessment day, online. Adica, un interviu online care consta in 4 probe. Interviul online de la FlyDubai contine: test de engleza, test de matematica, test psihologic si rezolvarea unei situatii exacte. Aceste teste trebuie rezolvate intr-un timp limita, totul fiind cronometrat.

Interviul final

Dupa inca 2-4 saptamani, vei primi un raspuns legat de interviul online si, daca esti norocos, vei fi invitat sa participi la interviul final, face-to-face, in Dubai. Interviul final FlyDubai, fata in fata cu recrutorii, se bazeaza pe experienta din CV. Costurile deplasarii in Dubai sunt suportate de fiecare participant.

Conferinta-1-noiembrie

Foto header: flydubai.com

 

banner-mobile banner-mobile

2 Comentarii

  • Reply Flydubai angajeaza insotitori de bord la Bucuresti | Cum ajungi stewardesa 10 martie 2015 at 5:31 pm

    […] Daca esti interesat de acest job, aplica aici: http://careers.flydubai.com/signin. Daca vrei sa stii cum se desfasoara interviul, am scris aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/cum-se-desfasoara-interviul-de-angajare-ca-stewardesa-la-flydubai/ […]

  • Reply Boto Cremona 15 aprilie 2015 at 11:13 pm

    I hope to have Loock

  • Comenteaza