Cum se desfasoara interviul online Smartlynx

15 decembrie 2017

 

Compania letona Smartlynx este in plin proces de extindere si angajeaza insotitori de bord din intreaga Europa. Daca indeplinesti conditiile impuse de companie (verifica aici), primul pas daca iti doresti sa ajungi insotitor de bord la Smartlynx este sa trimiti CV + poze la cv@smartlynx.aero.

Apoi, in cateva zile pana la maxim 2 saptamani, sunteti contactati pentru a stabili o zi de interviu pe Skype.

 • Cum se desfasoara si care sunt probele interviului Skype

La o ora si data stabilite impreuna cu compania, recrutorii suna si incep interviul cu intrebari de genul: „Ce detalii stii despre compania lor, De ce vrei sa lucrezi pentru Smartlynx?”. Dupa acest raspuns, urmeaza testul de engleza, care se face la un link cu user si parola. Testul de engleza dureaza 15 minute si contine 20 de intrebari. Rezolvarea testului de engleza se face cu skype-ul deschis, astfel ca recrutorii te urmaresc tot timpul. Asadar, atentie la gesturi, mimica, postura.

21 martie – Curs de pregatire intensiv pentru interviurile Wizz Air & Ryanair, cu Cristina Toader si Ana-Maria Tutoveanu, ambele foste stewardese Wizz Air. Detalii si inscrieri aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-pregatire-wizz-air/

4-5 Aprilie 2020 – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti (include pregatire pentru Emirates). Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, Lauda Air, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Urmatoarea proba se refera la citirea unui anunt de boarding, in limba engleza, cu voce tare. Atentie la accent, ritm si pronuntie.

Ultima proba este interviul final, care contine intrebari standard din CV: „Esti dispus sa iti schimbi baza?”, „De ce vrei sa pleci de la actualul loc de munca?”, „Povesteste o situatie in care ai facut o greseala si cum ai rezolvat-o?”, „De ce vrei sa fii stewardesa?”.

La final, ti se va spune ca in maxim o saptamana primesti, pe email, raspunsul final. Oferta vine foarte repede dupa raspunsul pozitiv.

Mult succes, tuturor!

Zboruri line!

Daca vrei sa citesti despre salariul pe care il vei avea, cazare si transport si alte detalii despre companie, o poti face aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/10-intrebari-si-raspunsuri-despre-smartlynx/

 

5 Comentarii

 • Reply Gabriela 17 decembrie 2017 at 9:20 am

  Buna ziua, pozele trebuiesc facute in tinuta de stewardesa?

  • Reply Cristina Toader 17 decembrie 2017 at 1:15 pm

   Da. Costum business.

 • Reply Andra 20 decembrie 2017 at 9:35 am

  Buna, Cristina!
  Exista un deadline pentru aplicarea CV’urilor pentru interviul via skype?

  • Reply Cristina Toader 20 decembrie 2017 at 10:35 am

   Nu este mentionat, insa cat de repede.

 • Reply Simona 29 decembrie 2017 at 12:09 pm

  Buna, Cristina
  Eu daca am trimis mail cu CV si poze pe 14 decembrie si nu am primit niciun raspuns, oare mai am vreo sansa?

 • Comenteaza