Cum se desfasoara interviul Ryanair

14 noiembrie 2015

 

Ryanair, compania irlandeza low-cost, vine tot mai des in tara noastra in cautare de stewardese. Astfel, in luna decembrie vor avea loc doua noi recrutari, pe 3 si 16 decembrie. Si, pentru ca ne dorim sa va sustinem in implinirea visului de a zbura, mai jos va povestim cum se desfasoara interviul Ryanair.

Inainte de orice, trebuie sa aplici pe site-ul www.crewlink.ie, sa iti faci cont si sa urmezi pasii de mai jos:

Pasul 1: Ai de raspuns la cateva intrebari standard;
Pasul 2: Trebuie sa completezi aplicatia unde poti uploada si CV-ul in engleza. Tot aici poti alege una din cele doua zile listate in care poti ajunge la interviu. Dupa ce depui CV-ul, trebuie sa raspunzi la intrebarea: „Why are you suitable for the position?” (max 100 words). Dupa care primesti mesajul” Thank you for applying to the website. We will review your application and send you an email shortly advising of the next steps.Please ensure your email provider will accept emails from recruit@crewlink.ie otherwise this may end up in your spam folder”

Pasul 3: Primesti invitatia si confirmi.

Pasul 4: Interviul propriu zis, din Bucuresti, care se desfasoara in mai multe etape.

ryanir-uniform

Despre Interviul din 11 Noiembrie de la Bucuresti, ne-a scris Raluca Radu, care a participat si a ajuns la interviul final.

„Am fost la interviul Ryanair din data de 11.11.2015 care s-a tinut la Hotel Double Tree by Hilton. La ora 10:30 am completat niste fise de inscriere cu nume, adresa email si sursa de unde am auzit de ei dupa care am fost invitati in sala unde eram aproximativ 30 de persoane. Au fost verificate cateva persoane care aveau tatuaje si ni s-a explicat politica companiei in acest sens. A urmat testul de limba engleza pe grupe A si B, cu cate 10 intrebari de gramatica tip multiple choice si partea a doua o scrisoare ( sa ii scriem unui prieten despre noul job; sau, la celalalt numar, sa scriem unui prieten despre un eveniment din familie recent). Testul a durat 20 de minute. Dupa 45 de minute recrutoarea a anuntat cateva persoane care au plecat.

Am ramas 19 persoane pentru interviul final.
Apoi a urmat prezentarea companiei si a intermediarului Crewlink, destinatii, flota, politici, reguli despre roster, program, salariu, beneficii, progresul in companie, acte necesare inaintea inceperii trainingului.
Asta a durat o ora si 10 minute. A urmat o pauza de 45 de minute si la 14:30 a inceput interviul final cu fiecare persoana in parte unde trebuia sa avem CV-ul in limba engleza, pasaport, copie pasaport si o poza full body.

In timpul interviului ni se citea un text in engleza si apoi ni se puneau una – doua intrebari referitoare la detalii din text. S-a discutat pe baza CV-ului si am fost intrebati de ce vrem sa fim Cabin Crew, de ce Ryanair, de ce am fi potriviti pentru functie. Ziua a decurs bine, totul a mers repede si am putut schimba idei intre noi.

Ii sfatuiesc pe toti care doresc sa aplice pentru ei sa fie siguri ca au inteles ce li se comunica in email. E vorba de 500 euro registration fee, 2000 euro training daca platesti la inceput si 2600 euro daca alegi sa ti se deduca din salariu lunar, uniforma 30 de euro pe luna, si pot sa se intretina in primele luni cand salariul nu este asa mare.
Ni s-a comunicat ca vom primi raspuns in 2-3 saptamani. Atunci putem plati si cei 500 de euro pentru a ne asigura locul la trainingul unic care are loc in bucuresti in luna ianuarie 2016.”

Multumim pentru informatii, Raluca, si iti tinem pumnii! Daca vrei sa aplici pentru jobul de stewardesa Ryanair, o poti face aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/3-16-decembrie-interviu-ryanair-la-bucuresti/

De retinut, in luna ianuarie 2016 are loc primul training de pregatire Ryanair, la Bucuresti.

Succes!

 

14 Comentarii

 • Reply Cum se desfășoară interviul de recrutare a însoțitorilor de bord pentru compania Ryanair | Travel News – Moldova 16 noiembrie 2015 at 4:02 pm

  […] la interviul din 11 noiembrie și a reușit să ajuns la interviul final, a povestit pentru cumajungistewardesa.ro cum se desfășoară interviul propriu zis, pe care și-l doresc toți să-l […]

 • Reply 7 & 28 Ianuarie: Interviu Ryanair la Bucuresti | Cum ajungi stewardesa 15 decembrie 2015 at 11:32 am

  […] Detalii despre cum decurge interviul si tipul de contract pe care compania Ryanair il ofera, poti sa citesti aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/cum-se-desfasoara-interviul-de-angajare-ca-stewardesa-la-ryanair… […]

 • Reply ilia 20 iulie 2016 at 7:26 pm

  ne controleaza ei sau trebuie sa declaram noi tatuajele ?

 • Reply Laura ilie 19 aprilie 2017 at 9:45 pm

  Dupa ce sa completat totul online, cat asteptam sa primim emailul de confirmare?. Multumesc.

  • Reply Cristina Toader 20 aprilie 2017 at 9:33 am

   Vine in 2-3 zile

 • Reply ioana 17 noiembrie 2017 at 10:19 pm

  buna! inaltimea mea este de 1.55 . ar fi o problema asa mare? multumesc!

  • Reply Cristina Toader 17 noiembrie 2017 at 10:35 pm

   Daca nu atingi 212 cm cu mana, pe varfuri, da, vei fi eliminata din start.

 • Reply catalina 22 noiembrie 2017 at 8:44 am

  nu stiu cum este posibil ca un om de 1.57 sa atinga 2.12 pe varfuri???

 • Reply Mihai 16 ianuarie 2018 at 8:44 am

  Buna. Ai idee mai precis la ce se referă noua prevedere din ctr de munca la Ryanair? Cea cu acel bonus cumulat de 1800 euro? Ms

 • Reply Flavius 5 februarie 2018 at 1:22 pm

  Bună! Din câte înțeleg, după 2-3 săptămâni se comunică dacă ești acceptat. După ce ești acceptat și semnezi contractul trebuie plătită taxa de 500 euro și apoi alegi cum plătești cei 2.600 euro? (rate sau într-o singură tranșă)

  • Reply Cristina Toader 5 februarie 2018 at 6:35 pm

   Exact.

 • Reply Alex 15 februarie 2018 at 7:19 pm

  Si in 2018 tot aceaste conditii sunt ?

 • Reply Gabriela 16 iulie 2018 at 1:02 pm

  Daca nu am pasaport, are rost sa ma mai prezint la interviu? Efectiv nu reusesc sa mi-l fac din cauza job-ului extrem de solicitant din prezent si fara libere in cursul saptamanii.

  Multumesc!

  • Reply Cristina Toader 16 iulie 2018 at 2:40 pm

   Se cere pasaport la interviu deci nu are rost

  Comenteaza