Cum se desfasoara noul interviu 100% online Etihad Airways

25 octombrie 2023

Compania cu baza in Abu Dhabi a trecut la un nou model de interviu pentru angajarea viitorilor insotitori de bord. Astfel, acestia organizeaza recrutari 100% online, care se desfasoara astfel:

Pasul 1:

Este nevoie sa aplici pe site-ul companiei, sa incarci documentele necesare si sa completezi detaliile personale: Link aplicatii Etihad Airways: https://jobs.etihad.com/careers?Job%20Category=cabin%20crew%20jobs&title=Cabin%20Crew&sort_by=relevance&triggerGoButton=false

Pasul 2:

Dupa o prima selectie, primesti un email cu o invitatie la un interviu video, inregistrat, in care vei primi cateva intrebari standard, din CV si din experienta ta.

Pasul 3:

Interviul video este analizat si daca treci mai departe esti invitat la un alt interviu online, de data aceasta cu un recrutor real, care iti va pune cateva intrebari standard de interviu final.

De mentionat ca daca exista foarte multe aplicatii online dintr-o tara, compania poate organiza si Assessment Day acolo pentru a-i intalni fata in fata pe candidati si a sustine personal interviul final.

Pasul 4:

Daca treci si aceasta etapa urmeaza un test scris de limba engleza, pe calculator, de nivel mediu.

Acesta este ultimul pas al recrutarii, urmand ca mai apoi sa primesti raspunsul (pozitiv sau negativ) si sa fii invitat sa incarci anumite fotografii si documente in aplicatia de pe site.

Succes!

Daca vrei sa te pregatesti pentru interviul Etihad, te asteptam la cursurile noastre de pregatire:

9-10 decembrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri aici:  https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza