Cum se desfasoara si care sunt probele interviului Smartlynx

18 ianuarie 2017
cabin crew smartlynx

 

Compania letona Smartlynx a anuntat un nou interviu la Bucuresti. Pe 13 si 14 februarie 2017, reprezentantii Smartlynx vin in Romania in cautare de insotitori de bord. Anuntul cu detalii si inscrieri, se gaseste aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/13-14-februarie-interviu-smartlynx-la-bucuresti/

Daca te-ai decis sa participi la interviu, iata cum se desfasoara interviul si care sunt probele recrutarii.

Prezentare companie

Interviul incepe cu invitatia in sala de interviu unde recrutorii vor prezenta compania, mai multe detalii despre Smartlynx, despre job, pachetul salarial, beneficii si facilitati.

Proba 1 – proba de prezentare a colegului

Recrutorii aseaza scaunele sub forma unui cerc mare, grupeaza persoanele 2 cate 2 si fiecare grupulet are timp 10 minute sa afle cat mai multe detalii despre partener, apoi sa il prezinte. Toate discutiile se desfasoara in limba engleza. Prezentare colegului se face in fata recrutorilor si a celorlalti colegi. Pe parcursul celor 10 minute recrutorii se plimba printre candidati si asculta conversatiile pe care le au acestia.

Proba 2 – proba de grup

Se formeaza 2-3 grupuri. Fiecarui grup i se da un bilet cu o situatie de rezolvat – Exemplu: Te afli intr-un balon cu aer cald care ramane fara combustibil. Sunteti 10 persoane si trebuie sa sacrificati 3 persoane pentru a va salva propria viata. Cele 10 persoane au trasaturi bune si rele (primiti aceste detalii). Cum, pe cine si de ce alegeti asa? Veti avea un timp limita pentru rezolvarea biletului.

Proba 3 – testul de engleza

Testul de engleza este un test scris care dureaza aproximativ 30 de minute, de nivel mediu, care contine atat exercitii de gramatica cat si de vocabular.

Proba 4 – interviul final

In aceeasi zi, dupa multe ore de interviu, are loc si interviul final. Acesta dureaza 15-20 de minute si fiecare candidat primeste intrebari pe baza CV-ului si a experientelor personale. Interviul se desfasoara cu toti recrutorii. Intrebarile primite sunt de genul: ” de ce vrei sa fii insotitor de bord?”, „crezi ca vei intampina probleme in noul job?”, „spune-ne despre experienta ta cu clientii/oamenii”.

Succes!

Daca vrei sa te pregatesti pentru acest interviu, asteptam sa ne scrii pe office@cumajungistewardesa.ro si sa te programezi la un curs individual. Ai aici detalii: https://www.cumajungistewardesa.ro/one-to-one-cursuri-individuale-cum-ajungi-stewardesa/

 

 

Nu sunt comentarii

Comenteaza